Print this page
15-09-2015

Η κλήρωση και το σύστημα του Λιγκ Καπ με φάιναλ-4 στη Σύρο

Rate this item
(4 votes)

Το σύστημα του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2015-16 αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στην συνεδρίαση που προηγήθηκε της κλήρωσης του πρωταθλήματος. Θα υπάρξουν νοκ αγώνες και ένας όμιλος των τεσσάρων ομάδων:

Tο τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου θα γίνει στην Πάτρα όμιλος με την συμμετοχή της Παναχαικής Πετοσφαίρισης 2013, του Ολυμπιακού, του Α.Ο.Κηφισιάς και του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου. Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου θα προκριθεί ως διοργανωτής του φάιναλ-4 που θα γίνει 30-31 Ιανουαρίου 2016.

Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα παίξουν μεταξύ τους στη Β΄ φάση του ομίλου που θα γίνει 17 ή 18 Οκτωβρίου και η ομάδα που θα προκριθεί θα περάσει στο φάιναλ-4 μαζί με τον Α.Ο.Φοίνικα.

Οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν σε νοκ άουτ αγώνες. Τα ζευγάρια:

Α. Α.Ο.Ορεστιάδας – Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Β. ΠΑΟΚ – Α.Σ.Άρης

Γ. Ηρακλής – Γ.Σ.Λαμία

Δ. Παμβοχαικός – Παναθηναϊκός

Στη Β΄φάση των νοκ ουτ αγώνων ο νικητής του ζευγαριού Α θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Β στην έδρα του ΠΑΟΚ ή του Άρη και ο νικητής θα προκριθεί στο φάιναλ-4 της Σύρου.

Στη Β΄φάση των νοκ ουτ αγώνων ο νικητής του ζευγαριού Γ θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Δ στην έδρα του Ηρακλή ή της Λαμίας και ο νικητής θα προκριθεί στο φάιναλ-4 της Σύρου.