Print this page
13-01-2016

Η κλήρωση των ημιτελικών του League Cup «Νίκος Σαμαράς» (14/1, 22.00, Novasports-1)

Rate this item
(1 Vote)
Στην εκπομπή για το βόλεϊ, «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη που θα προβληθεί την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις 22.00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr θα γίνει η κλήρωση των ζευγαριών του φάιναλ-4 του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο «Δημήτιος Βικέλας» της Σύρου 30-31 Ιανουαρίου.

 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final Four του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Στο στούντιο της Nova στην Κάντζα θα βρεθούν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρος και ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης.

Θα αναδειχτούν τα ζευγάρια του Final Four, που θα διεξαχθεί στη Σύρο, το διήμερο Σάββατο 30 Ιανουαρίου και Κυριακή 31 Ιανουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου και ο νικητής του ζευγαριού, Ηρακλής – Παμβοχαϊκός που θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις, με τους πρωταγωνιστές των φιλέ να δίνουν τα προγνωστικά τους. Συγκεκριμένα, θα σχολιάσουν την κλήρωση ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Φιλίπποφ, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας και ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου, Τόμισλαβ Ντόκιτς. Επίσης, «Στο Φιλέ» θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, θα αναλύσει τις φάσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας.