Print this page
14-01-2016

Έγινε κλήρωση των ημιτελικών του League Cup «Νίκος Σαμαράς»

Rate this item
(2 votes)
ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου και Ολυμπιακός - Ηρακλής ή Παμβοχαϊκός είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί στη Σύρο 30-31 Ιανουαρίου 2016. H κλήρωση έγινε απόψε στην εκπομπή «Στο Φιλέ» του Novasports-1.

 

Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρου

Το πρόγραμμα

Ημιτελικά

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016
18.00: ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου
21.00: Ολυμπιακός - Νικητής Ηρακλής - Παμβοχαϊκός 

Κυριακή 31/1
18.00: Τελικός

 *Η νοκ άουτ αναμέτρηση Ηρακλής - Παμβοχαϊκός θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2016.

Ταρνατόρος: «Είμαστε υπερήφανοι»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος που βρέθηκε στο στούντιο των καναλιών Novasports είπε: «Είμαστε υπηρήφανοι που το Λιγκ Καπ έχει αναδειχτεί μία ισότιμη διοργάνωση που την τιμούν όλοι οργανωτικά και αγωνιστικά. Ξεκίνησε το 2012 στη Σύρο και συνεχίζουμε στο φιλόξενο νησί μας. Στόχος της ΕΣΑΠ είναι να διοργανώσει μία επιτυχημένη γιορτή με τη βοήθεια φυσικά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη και των καναλιών Novasports. Εύχομαι να κατακτήσει τον τίτλο η καλύτερη ομάδα και να ζήσουν ένα ακόμα υπέροχο διήμερο».

Λεονταρίτης: «Το Νότιο Αιγαίο πρωτεύουσα του βόλεϊ»

Ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και οικοδεσπότης του φάιναλ-4 Γιώργος Λεονταρίτης που μαζί με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ βρέθηκε στο στούντιο δήλωσε: «Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αναδειχτεί και πάλι η πρωτεύουσα του βόλεϊ καθώς θα διοργανώσει εφέτος και το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στη Σύρο και το φάιναλ-4 του Κυπέλλού ανδρών στη Ρόδο. Χαίρομαι που το Λιγκ Καπ έχει πάρει αυτή την ανοδική πορεία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρουσιάσουμε μία ακόμα γιορτή για το βόλεϊ. Προσκαλώ όλους τους φίλους του βόλεϊ να έρθουν στη Σύρο. Στο φάιναλ-4 που έγινε πέρυσι στη Σύρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού βρίσκονταν πλάι πλάι στην εξέδρα και απόλαυσαν υψηλού επιπέδου θέαμα. Αυτές το μοντέλο προωθεί εδώ και χρόνια η Σύρος. Επίσης θα γίνουν και παράλληλες εκδηλώσεις όπως το Gala του βόλεϊ στο ιστρικό θέατρο Απόλλων. Σκοπός είναι να πετύχουμε οργανωτικά και μετά το τέλος της σεζόν να ανακαινίσουμε το «Δημ.Βικέλας» με σκοπό να έχει χωρητικότητα 1.700 θέσεις και οι εργασίες να έχουν περατωθεί τον προσεχή Οκτώβριο».