Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-01-2016

Τριήμερο αθλητισμού και πολιτισμού το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στη Σύρο

Rate this item
(0 votes)

Με την άφιξη των τεσσάρων αποστολών των ομάδων στη Σύρο το μεσημέρι της Παρασκευής και με την συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθήσει στο Δημαρχείο Ερμούπολης θα αρχίσει το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2015-16. Η τελική φάση της 5ης διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στη Σύρο με συνδιοργανωτή τη Νομαρχία Νοτίου Αιγαίου.

Και οι τρεις αγώνες θα μεταδοθούν από το Novasports-4. Η Σύρος είχε φιλοξενήσει το φάιναλ-4 και του 1ου φάιναλ-4 που είχε κατακτήσει ο γηπεδούχος Φοίνικας. Δύο κατακτήσεις έχει ο Ολυμπιακός και μία η ΑΕΚ. Το αποκορύφωμα των εορταστικών εκδηλώσεων θα είναι η βραδιά αθλητισμού και πολιτισμού που θα έχει προγραμματιστεί να γίνει το βράδυ της Παρασκευής (20.30) στο θέατρο «Απόλλων».

Πρόκειται για το έμβλημα της πολιτιστικής ανάπτυξης της Ερμούπολης, κατασκευάστηκε το 1862-1864 σε σχέδια του διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα Πιέτρο Σαμπό και η σχεδίαση του είναι επηρεασμένη από τέσσερα τουλάχιστον ιταλικά πρότυπα, μεταξύ αυτών της «Σκάλας του Μιλάνου». Η λειτουργία του άρχισε στις 20 Απριλίου 1864, με το Ριγκολέττο του Βέρντι και την Παρασκευή θα φιλοξενήσει τα μέλη των αποστολών των τεσσάρων ομάδων, τους επίσημους καλεσμένους της διοργάνωσης και εκπροσώπους των φορέων του νησιού για μία ξεχωριστή... παράσταση με θέμα τη Σύρο, τον αθλητισμό και το βόλεϊ.


«Τριήμερο αθλητισμού και πολιτισμού»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης σχετικά με τις προετοιμασίες είπε: «Δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε ώστε να τακτοποιήσουμε όλες τις εκκρεμότητες του προγραμματισμού που έχουμε κάνει για αυτη τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ, του αθλητισμού και του πολιτισμού. Η Σύρος και οι Κυκλάδες γενικότερα, αγαπούν τον αθλητισμό και τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Οι συριανοί είναι υπερήφανοι που θα φιλοξενήσουν αυτή τη σπουδαία διοργάνωση και όλοι είναι έτοιμοι για να υποδεχτούν τις αποστολές των ομάδων. Ελπίζουμε πως θα παρουσιάσουμε ένα τριήμερο πολιτισμού και αθλητισμού σε πολύ υψηλό επίπεδο και θα το απολαύσουν οι κυκλαδίτες αλλά και οι τηλεθεατές».



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-4 ΛΙΓΚ ΚΑΠ «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2015-16
Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» Σύρος

Τηλεοπτική μετάδοση - Novasports-4
Ημιτελικοί - Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016
18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
21.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Τελικός - Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016
18.00: Νικητές ημιτελικών

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Αλέξανδρος Μυλωνάκης
Μανώλης Γεωργιάδης
Κώστας Βουδούρης
Ειρήνη Μουλά
Παρατηρητής: Βασίλης Ράπτης


Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Τριήμερο αθλητισμού και πολιτισμού το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στη Σύρο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject