Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-02-2016

Μαυροβουνιώτης - Πιπέργιας: Οταν έκαναν την υπέρβαση στη Σύρο

Rate this item
(0 votes)
O Αργύρης Μαυροβουνιώτης και o Στέλιος Πιπέργιας σήμερα είναι συμπαίκτες στον Ηρακλή που προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» την προσεχή Παρασκευή στο «Δημήτρης Βικέλας» της Σύρου. Το εντυπωσιακό είναι πως και οι δύο αθλητές ήταν συμπαίκτες και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς την περίοδο 2011-2012 όταν διοργανώθηκε το 1ο Λιγκ Καπ.

 

Τότε ο Απόλλων Καλαμαριάς έκανε την υπέρβαση και έφτασε μέχρι τον τελικό του φάιναλ-4 που επίσης έγινε στη Σύρο με νικητή τον Φοίνικα.

Στα κυανόλευκα πλέον και με το Λιγκ Καπ να πλησιάζει ο Μαυροβουνιώτης ανανεώνει το ραντεβού στη διοργάνωση ενώ ο Πιπέργιας θα είναι απών λόγω τραυματισμού.

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης θυμάται: «Τη χρονιά 2011-2012 ήταν το πρώτο Λιγκ Καπ, πάλι στη Σύρο και ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Στον ημιτελικό η Λαμία ήταν το φαβορί και κάναμε την υπέρβαση και τη νικήσαμε. Ήταν μια όμορφη διοργάνωση, μια γιορτή του βόλεϊ που θα μας μείνει αξέχαστη».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Μαυροβουνιώτης είπε: «Τώρα με τον Ηρακλή αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός αλλά αυτό δε μας φοβίζει. Θα έλεγα μας δίνει κίνητρο να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και γιατί όχι να τους αντιμετωπίσουμε στα ίσα. Μετά τις νίκες στο πρωτάθλημα υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Ο Στέλιος Πιπέργιας λέει: «Το Λιγκ Καπ είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση και χρόνο με τα τελευταία χρόνια για όλες τις ομάδες και ενδιαφέρει όλους όσοι παρευρίσκονται για την κατάκτηση του τίτλου. Για μας είναι μεγάλη χαρά και θα προσπαθήσει ο Ηρακλής για το καλύτερο. Με τον Απόλλωνα είχαμε κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Λαμία, πήγαμε στον τελικό με Φοίνικα, όπου δεν τα καταφέραμε αλλά πήραμε τη δεύτερη θέση  που έχει αξία. Ήταν σημαντική εμπειρία».

Για το Λιγκ Καπ στη Σύρο ο Πιπέργιας δήλωσε: «Δε θα αγωνιστώ λόγω του τραυματισμού μου στη μέση. Εύχομαι στην ομάδα μου καλή επιτυχία. Έχουμε πλεονέκτημα το όνομα του Ηρακλή. Η φανέλα του Ηρακλή είναι βαριά. Αυτοί οι αγώνες είναι ιδιαίτεροι και πιστεύω πως όλα μπορούν να γίνουν. Ο Ηρακλής παρά τα προβλήματα όχι μόνο έχει επιβιώσει αλλά εδώ και καιρό έχει αρχίσει αντεπίθεση για να επιστρέψει στη θέση που ήταν και που του αξίζει να βρίσκεται».

Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Μαυροβουνιώτης - Πιπέργιας: Οταν έκαναν την υπέρβαση στη Σύρο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject