Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-02-2016

Οι Κοκκινάκης, Ταμπουρατζής με το τρόπαιο του League Cup, «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports

Rate this item
(0 votes)
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, στην οποία καλεσμένοι θα είναι οι άσοι του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης και Κώστας Ταμπουρατζής.
Οι δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων», που θα βρεθούν στο στούντιο της Nova στην Κάντζα μαζί με το τρόπαιο, θα μιλήσουν στον Παντελή Λώλη, για την κατάκτηση του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» με ανατροπή στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα αναφερθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά στους προσωπικούς τους στόχους.

Επίσης «Στο Φιλέ» θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες οι λεπτομέρειες από το Final Four του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» που διεξήχθη στην Ερμούπολη της Σύρου, έτσι όπως τα κατέγραψε η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports. Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, θα αναλύσει τις φάσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Για περισσότερα σχετικά με τη Volley League Πάμε Στοίχημα

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Volley League.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Οι Κοκκινάκης, Ταμπουρατζής με το τρόπαιο του League Cup, «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject