Print this page
24-02-2016

«Το Λιγκ Καπ είναι γιορτή και πρωτοπορία για το ευρωπαϊκό βόλεϊ»

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη για την επιτυχημένη διοργάνωση του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στη Σύρο (29-20 Φεβρουαρίου 2016). Μετά την τεράστια οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία που είχε το φάιναλ-4 στη Σύρο δόθηκε ραντεβού στην Κύπρο για το φάιναλ-4 του 2017!


Επίσης ευχαριστούν τα κανάλια Novasports για την τηλεοπτική κάλυψη, τους χορηγούς και υποστηρικτές, τους συνεργάτες, τους εθελοντές και όσους μόχθησαν για να βγει εις πέρας μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση για το ελληνικό βόλεϊ.  Ευχαριστούν τις ομάδες (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΟ Φοίνικα Σύρου, Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015), τους αθλητές, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους του Τύπου για τη μεγάλη προβολή που είχε η διοργάνωση.

 

 

Ταρνατόρος: «Ραντεβού στην Κύπρο το 2017»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος δήλωσε: «Το Λιγκ Καπ ξεκίνησε το 2011 και μέσα σε μία πενταετία χάρις τις προσπάθειες της ΕΣΑΠ, των χορηγών και συνεργατών της, των ομάδων, των αθλητών, των προπονητών, των διαιτητών και των εκπροσώπων του Τύπου έχει γίνει εφάμιλο των άλλων δύο μεγάλων διοργανώσεων, του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Είναι πρωτότυπη διοργάνωση ακόμα και για το ευρωπαϊκό βόλεϊ. Είναι μία γιορτή, μία πρωτοπορία που θα βρει σύντομα και μιμητές. Μάλιστα κάποιες χώρες όπως η Πολωνία σκέφτονται να το διοργανώσουν για πρώτη φορά Λιγκ Καπ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με την κυπριακή ομοσπονδία συμφωνήσαμε να διοργανώσουμε από κοινού το φάιναλ-4 του 2017. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή που κορυφώθηκε με το υψηλού επιπέδου θέαμα που πρόσφεραν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στον τελικό του φάιναλ-4 στη Σύρο. Συγχαίρω όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Λεονταρίτη. Ευχαριστούμε τη NOVA και τους χορηγούς μας και δίνουμε ραντεβού το 2017 στην ωραία Κύπρο που θα φιλοξενήσει το επόμενο φάιναλ-4. Η ΕΣΑΠ σύντομα θα κάνει τον σχεδιασμό της περιόδου 2016-17 και το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα είναι και πάλι μία μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη για το άθλημα μας».

 

 

 

Όλες οι απονομές στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και οι φωτογραφίες:


*Αναμνηστικά στους διαιτητές του φάιναλ-4 απένειμε ο Αντιπεριφειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης.
*Ο Παντελής Ταρνατόρος  απένειμε πλακέτα στον Γιώργο Λεονταρίτη για την προσφορά του στο άθλημα του βόλεϊ και την πολύτιμη συμβολή του στη διεξαγωγή του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»


*Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος  απένειμε πλακέτα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συνδιοργάνωση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και την παρέλαβε ο Γιάννης Μαργαρίτης Αντιπεριφερειαρχης Αθλητισμού.


*Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος απένειμε πλακέτα στο Δήμο Σύρου- Ερμούπολης για τη συμβολή του στη διεξαγωγή του LC τη παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος κ Σταύρος Γουσγουνέλης.


*Στον MVP του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» Δημήτρη Σουλτανόπουλο την απονομή έκανε ο Αντώνης Ρούσσος πρόεδρος του ΑΟ Φοίνικα Σύρου.


*Στον καλύτερο μπλοκέρ του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»  Αντρέι Σπίνου την απονομή έκαν  ο Αντιδήμαρχος Δήμου Σύρου- Ερμούπολης Σταύρος Γουσγουνέλης.


*Στον καλύτερο πασαδόρο του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» Ντίμα Φιλίποφ την απονομή έκανε ο Αλέξης Αθανασίου Αντιδήμαρχος Δήμου Σύρου Ερμούπολης.


*Στον καλύτερο πασαδόρο του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» Ρολάντο Σεπέδα την απονομή έκανε ο Γουίλι Πρίντεζης  Aντιδήμαρχος Δήμου Σύρου Ερμούπολης.


*Στον καλύτερο υποδοχέα του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» Δημήτρη Γκαρά την απονομή έκανε ο Αντώνης Ρούσσος πρόεδρος του ΑΟ Φοίνικα Σύρου
*Την απονομή των μεταλλίων στους αθλητές του ΠΑΟΚ για την 2η θέση έκανε ο Γιάννης Ρούσσος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων.


*Την απονομή του κυπέλλου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στον Ολυμπιακό έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης συνοδευόμενος τιμής ένεκεν από συνεργάτες του από την Περιφέρεια.


*Την απονομή του κυπέλλου στον φιναλίστ ΠΑΟΚ έκανε ο  Γιάννης Μαργαρίτης Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού.

 

Η μπάλα με την υπογραφή του Σαμαρά και ο MVP του Λιγκ Καπ!

Τρεις τίτλοι Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» Ολυμπιακός και Κοκκινάκης

Κατέκτησε το Λιγκ Καπ ο Ολυμπιακός 3-2 τον ΠΑΟΚ σε "απίστευτη" ανατροπή

Στη Σύρο γιορτάζει το βόλεϊ...

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον Ηρακλή και για τρίτη φορά σε τελικό

Ο ΠΑΟΚ 3-0 τον Φοίνικα και πέρασε πρώτη φορά σε τελικό Λιγκ Καπ

Συνέντευξη Τύπου Λιγκ Καπ: «Στη Σύρο ζούμε και αναπνέουμε για το βόλεϊ»

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.