Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-01-2017

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου ματαιώνει το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Rate this item
(0 votes)
Σε ματαίωση των αγώνων του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που προγραμματίστηκαν στην Κύπρο 26-27 Ιανουαρίου οδηγούνται η ΕΣΑΠ και η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ).

Λίγες ώρες μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν την Τρίτη στο Ολυμπιακό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλης Κρασιάς και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος σχετικά με την γιορτή του βόλεϊ που έχει προγραμματιστεί στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία, ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου Ιωνάς Νικολάου εξέφρασε και επίσημα την άρνηση του να αναλάβει την ευθύνη για την ασφάλεια των αγώνων στη Μεγαλόνησο επικαλούμενος πληροφορίες για επεισόδια μεταξύ των οπαδών των ομάδων.

Η οριστική απόφαση θα ανακοινωθεί απόψε από την κυπριακή κυβέρνηση, ενώ προσπάθεια υπέρ της διεξαγωγής των αγώνων επιχείρησε ο ΓΓΑ Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος από την Κύπρο όπου βρέθηκε για τις ανάγκες της συνέντευξης Τύπου της διοργάνωσης δήλωσε στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της NOVA:

«Τα νέα δεν είναι αισιόδοξα. Ενώ κάναμε την συνέντευξη Τύπου και ήταν όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του Final 4 στην Κύπρο,  ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως επιμένει στην εκτίμηση του πως θα γίνουν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των ομάδων. Ο ίδιος δεν δέχτηκε ούτε καν να μας δει. Τα μέλη της ΚΟΠΕ προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να είναι ενήμερος.

Αρχικά η αστυνομία είχε επιφυλάξεις, αλλά ορίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας και συμφωνήσαν τελικά να γίνει κανονικά η διοργάνωση. Εκ των υστέρων ήρθε ο υπουργός και τα ανέτρεψε όλα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το Λιγκ Καπ είναι εκτός Κύπρου. Υπάρχει εναλλακτικό σενάριο. Την Πέμπτη θα κάνουμε συνέντευξη Τύπου. Όλα τινάζονται στον αέρα για το καπρίτσιο ενός υπουργού».

Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου ματαιώνει το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject