Print this page
25-02-2013

Eπιθεώρηση στο Βραχάτι πριν από την συνέντευξη Τύπου (26/2, 12.00)

Rate this item
(0 votes)
Επιθεώρηση στο γυμναστήριο της Βόχας και στο ξενοδοχείο που θα μείνουν οι αποστολές των ομάδων και οι διαπιστευμένοι της διοργάνωσης του 2ου φάιναλ-4 League Cup «Nίκος Σαμαράς» έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο δήμαρχος Βέλου Βόχας και αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός Αννίβας Παπακυριάκος και ο πρόεδρος του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός και ταμίας της ΕΣΑΠ Κώστας Ρωμανός.
Επιθεώρηση στο γυμναστήριο της Βόχας και στο ξενοδοχείο που θα μείνουν οι αποστολές των ομάδων και οι διαπιστευμένοι της διοργάνωσης του 2ου φάιναλ-4 League Cup «Nίκος Σαμαράς» έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο δήμαρχος Βέλου Βόχας και αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός Αννίβας Παπακυριάκος και ο πρόεδρος του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός και ταμίας της ΕΣΑΠ Κώστας Ρωμανός. Συνοδευόμενοι από συνεργάτες τους συζήτησαν λεπτομέρειες της διοργάνωσης, ζητήματα φιλοξενίας και μεταφοράς των αποστολών, ασφάλειας καθώς και οργανωτικά ζητήματα.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη 26/2 στις 12.00 στο ξενοδοχείο «Αλκυών» στο Βραχάτι όπου θα φιλοξενηθούν και οι αποστολές των ομάδων θα δοθεί συνέντευξη Τύπου παρουσία του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου.

*Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του Τύπου (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι) που επιθυμούν να καλύψουν την συνέντευξη Τύπου να το δηλώσουν εγκαίρως στην ΕΣΑΠ (κα Έφη Μπούρα – τηλ.210-68.98.474 - boura@volleyleague.gr ) για να προγραμματιστεί μετακίνηση από και προς το Βραχάτι.

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Ο Παντελής Ταρνατόρος, ο Κώστας Ρωμανός, ο Αννίβας Παπακυριάκος και ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που επιθυμούν να καλύψουν το φάιναλ-4 παρακαλούνται να στείλουν διαπίστευση στο boura@volleyleague.gr :

Ονοματεπώνυμο:

Μέσο Ενημέρωσης:

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

e-mail:

Αριθμό μέλους ΠΣΑΤ:

Αριθμό μέλους ΕΣΗΕΑ:

* Αποστολή των στοιχείων στο: pressesap@live.comboura@volleyleague.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΑΙΝΑΛ-4 LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ»

Συνέντευξη Τύπου στο Βραχάτι

26 Φεβρουαρίου 2013 - 12.00

Οι ημιτελικοί - 1 Μαρτίου 2013

17.30: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Κηφισιά

20.00: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Τελικός 2 Μαρτίου 2013

17.00: Νικητής Α΄ημιτελικού - Νικητής Β΄ημιτελικού

*Οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Nova