Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-04-2021

Παντελής Ταρνατόρος: Ήταν ηρωισμός που νικήσαμε την πανδημία

Rate this item
(0 votes)
Τον απολογισμό της αγωνιστικής σεζόν για την ΕΣΑΠ έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παντελής Ταρνατόρος. Τόσο σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ-3 μετά την απονομή, όσο και στη συνέχεια σε εκπροσώπους του Τύπου, αναφέρθηκε στο φάιναλ-4 στη Βέροια αλλά και στο γεγονός πως με πολλές θυσίες των σωματείων και των αθλητών ολοκληρώθηκαν τόσο το Λιγκ Καπ όσο και το πρωτάθλημα της Volley League:

 

 «Θεωρώ πως πήγαμε πολύ καλά. Το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ ήταν ένας θεσμός που διοργανώθηκε μέσα σε τέσσερις μέρες διότι κανείς δεν γνώριζε εάν θα γίνει και με ποιες συνθήκες καθώς εξασφαλίσαμε τις άδειες την τελευταία στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τις διοικήσεις των ομάδων, την πόλη της Βέροιας, τον Δήμαρχο της Κώστα Βοργαζίδη, το προσωπικό της EΣΑΠ και όλους τους αφανείς ήρωες που είναι πάρα πολλοί. Για να τελειώσει φέτος το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ ήταν ηρωισμός. Εύχομαι σε όλους υγεία και να επιστρέψουμε γρήγορα στη κανονικότητα. Τελειώνοντας φέτος, η Volley League αλλάζει σελίδα και αλλάζουν τα δεδομένα. Θα έχουμε εκπληκτικό πρωτάθλημα του χρόνου με εκπληκτικές ομάδες και μαζί με την ΕΡΤ θα δείξουμε πραγματικά την πεμπτουσία του βόλεϊ. Προσπαθούμε πάντα για καλές διοργανώσεις, κάνουμε λάθη, τα διορθώνουμε και πάντα δίνουμε τη ψυχή μας. Όσοι μας κρίνουν καλοπροαίρετα να ξέρουν ότι είναι ο οδηγός μας για να γίνουμε καλύτεροι. Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας, στους αθλητές μας και στο πρωτάθλημά μας. Το καλοκαίρι για εμάς είναι δύσκολη περίοδος γιατί χτίζουμε για το χειμώνα. Θα ξεκινήσουμε από αύριο δουλειά για να διορθώσουμε τα λάθη μας και του χρόνου θα κάνουμε πολλά περισσότερα».

 

Media



Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Παντελής Ταρνατόρος: Ήταν ηρωισμός που νικήσαμε την πανδημία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject