Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-07-2014

Κορυφαίος ο Τζούριτς, υποσχέσεις από τους διεθνείς για κατάκτηση του τίτλου

Rate this item
(0 votes)
Ο Δημήτρης Τζούριτς αναδείχτηκε κορυφαίος επιθετικός του Ευρωπαικού Λιγκ 2014, ενώ οι Έλληνες διεθνείς έδωσαν υπόσχεση δυναμικής επιστροφής στη διοργάνωση δίνοντας υπόσχεση για την κατάκτηση του τίτλου. Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Σωτήρης Δρίκος. Η ανταπόκριση είναι του απεσταλμένου του ΠΣΑΤ Αχιλλέα Καραλή από την Μπούντβα:
«Συγχαρητήρια στους αθλητές που δώσανε ένα κρίσιμο παιχνίδι 26 Ιουλίου έχοντας οι περισσότερους από αυτούς δώδεκα μήνες συνεχούς δραστηριότητας. Αυτή η στάση τους είναι παράδειγμα προς μίμηση», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Για το αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω πως μας έλειψε η ακρίβεια στην υποδοχή, υψηλή ποιότητα της υποδοχής που θα μας βοηθούσε να κρατήσουμε ψηλά ποσοστό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στην επίθεση», είπε ο προπονητής της Εθνικής ανδρων Σωτήρης Δρίκος.
 
«Από ένα σημείο και μετά ένιωθα ότι δεν είχα άλλα… καύσιμα μέσα μου και δεν μπορούσα να παίξω όπως έπαιζα στην αρχή του αγώνα», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Τζούριτς και συμπλήρωσε: «Είμαστε μια νέα ομάδα και δώσαμε ότι είχαμε για να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στο Μαυροβούνιο που άξιζε τη νίκη και τον τίτλο. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια», δήλωσε ο Δημήτρης Τζούριτς.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας κατά τη διάρκεια του δευτέρου σετ σε μια προσπάθειά του να καρφώσει σε πρώτο χρόνο, πάτησε τη μπάλα και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος.
Αμέσως το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω του, ο παίκτης δεν αγωνίστηκε ξανά και μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος τόνισε πως ήταν καλά. Όσο για το παιχνίδι ο νεαρός κεντρικός επεσήμανε: «Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε φέτος το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχουμε όλα τα φόντα μπροστά μας για να το
κάνουμε στο μέλλον».
 
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης είπε: «Η εθνική μας ομάδα μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει στον τελικό, η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν παύει να είναι μια επιτυχία. Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες για την αγωνιστικότητά τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα, τους προπονητές τους και να εκφράσω τη αισιοδοξία μου ότι έρχονται και άλλες επιτυχίες για το ελληνικό βόλεϊ».

Ο αρχηγός του Μαυροβουνίου Βόγιν Τσάτσιτς τόνισε: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τον αγώνα, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε στο ματς. Ίσως πιεστήκαμε λίγο περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε, αλλά περιμέναμε ότι οι Έλληνες θα έπαιζαν τόσο καλά. Απλά μετά περιορίσαμε τα λάθη μας και τον Τζούριτς και καταφέραμε να κερδίσουμε».
Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team Κορυφαίος ο Τζούριτς, υποσχέσεις από τους διεθνείς για κατάκτηση του τίτλου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject