Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-11-2014

Η Ελλάδα επέστρεψε στο World League!

Rate this item
(0 votes)
Την επιστροφή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Λιγκ μετά από 10 χρόνια αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της FIVB στο Κογκρέσο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κάλιαρι.
Πρόκειται για την πλέον ιδανική εξέλιξη για το ελληνικό βόλεϊ δικαιώνοντας τις προσπάθειες της ελληνικής εκπροσώπησης δια μέσου του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη. Η Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Λιγκ το 2005.

Σύμφωνα με την απόφαση της FIVB εντός 15 ημερών η ΕΟΠΕ θα πρέπει να παρουσιάσει ολοκληρωμένο φάκελο συμμετοχής με τηλεοπτικό συμβόλαιο, χορηγό και υποψήφιες πόλεις που θ α φιλοξενήσουν τους αγώνες.
Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας όπου θα υπάρχουν 12 χώρες οι οποίες θα είναι χωρισμένες σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

«Νιώθω πως είναι η πιο σπουδαία μέρα της τελευταίας δεκαετίας για την Εθνική ανδρών. Κόντρα στα προβλήματα πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σε διεθνές επίπεδο που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Εθνική ανδρών. Όλοι ζήσαμε τις επιπτώσεις της αποχώρησης της Εθνικής Ελλάδας από το Παγκόσμιο Λιγκ το 2005. Τώρα μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι μία νίκη του ελληνικού βόλεϊ που ξεκίνησε με την πολύ καλή πορεία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Λιγκ 2014 και τη 2η θέση που πήραμε και κορυφώθηκε εδώ στο Κάλιαρι σε διπλωματικό επίπεδο», δήλωσε από το Κάλιαρι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.
Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team Η Ελλάδα επέστρεψε στο World League!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject