Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-03-2015

Δυναμική παρουσία των φίλων των Εθνικών ομάδων

Rate this item
(0 votes)

«Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαρτίου στα γραφεία της ΕΟΠΕ στο Μαρούσι η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών ομάδων Πετοσφαίρισης.

Κατά την διάρκεια αυτής εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2014, ενώ στη συνέχεια τα μέλη του Συλλόγου στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στους στόχους και τις δράσεις που θα πρέπει να αναπτύξει ο ΣΦΕΕΟΠ εν όψει και των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών στο World League, προκειμένου να κάνει εντονότερη την παρουσία του στον φίλαθλο κόσμο και να προσελκύσει ακόμη περισσότερα μέλη.

Παράλληλα προς αυτή την κατεύθυνση συζητήθηκαν προτάσεις για την καλύτερη δυνατή παρουσία του Συλλόγου στην Περιφέρεια με την εγγραφή μελών από όλες της περιοχές της Ελλάδος.

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης  χαιρετισμό απεύθυναν ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ και Γενικός Γραμματέας της Παναγιώτης Σιδέρης, ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης».

Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team Δυναμική παρουσία των φίλων των Εθνικών ομάδων
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject