Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-12-2015

Πρωτοχρονιά με την ομάδα του ΄87

Rate this item
(0 votes)
Πρωτοχρονιάτικη γιορτή βόλεϊ ετοιμάζουν οι παλαίμαχοι της Εθνικής ομάδας που το 1987 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γάνδης στο πλαίσιο του τουρνουά «Φανούρης Αγάθος» που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΑΕ Αγίας Παρασκευής στη μνήμη του διαιτητή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν από 12 χρόνια.
Με πρωτοβουλία του Σωτήρη Αμαριανάκη προγραμματίστηκε φιλικός αγώνας της ομάδας του ΄87 με την ομάδα ανδρών της Αγίας Παρασκευής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 19.00 στο γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής (Αιγαίου Πελάγους & Νότου).
Την ομάδα του ΄87 θα απαρτίζουν οι Στέλιος Καζάζης, Δημήτρης Καζάζης, Τριανταφυλλίδης, Αμαριανάκης, Ντράγκοβιτς, Φάκας, Μαργαρώνης, Λυκούδης, Τερζάκης, Γόντικας, Ανδρεόπουλος, ενώ προπονητές θα είναι οι Μαργαρίτης, Πολύζος, Παντελιάς και τιμ μάνατζερ (μετά από απαίτηση των παικτών) ο Ανδρέας Θεοδωρίδης.
Οι μεγάλες δόξες του ελληνικού βόλεϊ προσκαλούν όλους τους φιλάθλους για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι.
Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team Πρωτοχρονιά με την ομάδα του ΄87
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject