Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-06-2013

«Ψηλά το κεφάλι»

Rate this item
(0 votes)
Κόρτραικ - Βέλγιο. Αποστολή (ΠΣΑΤ - ΑΠΕ/ΜΠΕ): Κώστας Ασημακόπουλος
«Παγωμένος» για αρκετά λεπτά μετά τη λήξη του συγκλονιστικού αγώνα ο Αλέκος Λεωνης δεν ήξερε εάν έπρεπε να χαρεί ή να λυπάται: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά και στεναχωρημένος. Η ομάδα δεν έπαιξε απλώς καλύτερα όπως περιμέναμε. Έπαιξε εκπληκτικό βόλεϊ. Η κίτρινη κάρτα κα δύο σφυρίγματα έκριναν το χρυσό σετ. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι. Η κούραση υπήρχε και για τις δύο ομάδες. Ήταν ένας ιστορκός αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες».
«Δείξαμε τι αξίζουμε»
 
Ο Μενέλαος Κοκκινάκης  που έκανε μεγάλη προσπάθεια στην υποδοχή και κράτησε τα σερβίς των Βέλγων δήλωσε: « Καταφέραμε να παίξουμε καλύτερα και δείξαμε τι αξίζουμε. Το άουτ σερβις του Ντεπέστελε μας έκανε ζημια και έφερε εκνευρισμό. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά και δυστυχισμένοι».

«Οταν παίζεις ρώσικη ρουλέτα»

Αχιλλέας Παπαδημητρίου: Όταν παίζεις ρώσικη ρουλέτα μπορεί και να σκοτωθείς. Σήμερα αποδείξαμε ότι σεβόμαστε και τη φανέλα μας και τα ονοματά μας. Έχουμε χάσεις δύο προκρίσεις στις λεπτομέρειες το 2011 και το 2013. Δείξαμε τι αξίζουμε.«Είμαστε υπερήφανοι»
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης που από το μεσημέρι έφτασε στο Κόρτραικ μετά το τέλος του αγώνα μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρη τους διεθνείς είπε: «Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Μαζί θα δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο...», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ.

«Δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Βελγίου Φρανκ Ντεπέστελε: «Ηταν ενας διαφορετικός και δύσκολος αγώνας σε σχέση με το πρώτο ματς. Εμείς παίξαμε χειρότερα από την προηγούμενη φορά. Είχαμε πολύ άγχος. Η Ελλάδα έπαιξε καλύτερα από ότι στην Ορεστιάδα και δεν ήταν το ίδιο. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Τζούριτς. Η διαιτησία έπαιξε έδρα αλλά δεν καθόρισε την πρόκριση. Θέλουμε να μπούμε στην 8αδα του Ευρωπαϊκού και βλέπουμε».

Διαμαρτυρίες Μανωλόπουλου

Εκτός εαυτού βγήκε ο αρχηγός αποστολής Γιώργος Μανωλόπουλος με τα σφυρίγματα των διαιτητών στο «χρυσό» σετ. Οι δύο ρέφερι και οι επόπτες έκαναν ότι μπορούσαν από την αρχή του αγώνα αλλά στο χρυσό σετ ο Μανωλόπουλος δεν άντεξε και μετά το «μέσα έξω» και την κάρτα στον Λεώνη έτρεξε στον κομισάριο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα φώναζε και στους διαιτητές.

Επεισόδιο με Πετρέα

Επεισόδιο που ευτυχώς δεν πήρε έκταση έγινε μετά το τέλος του αγώνα όταν ο Γιώργος Πετρέας ζήτησε το λόγο από τον συνοδό της βελγικής ομάδας ο οποίος ήταν άκρως προκλητικός καθώς μετά από κάθε πόντο της ομάδας του έκανε χειρονομία στέλνοντας... φιλάκια στους Έλληνες παίκτες.

Κωστοπούλου και Λάγιου

Στο Κορτράικ βρέθηκαν η Μαρία Κωστοπούλου η οποία βρέθηκε στο Βέλγιο για να συναντήσει τον σύζυγο της που εργάζεται στις Βρυξέλλες, αλλά και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Βαρβάρα Λάγιου που ήρθε από το Λιλ της Γαλλίας όπου βρέθηκε για προσωπική της υπόθεση. Επίσης βρέθηκε και ο Γιώργος Γκάγκαλης που πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου καθώς είναι διευθυντής του τμήματος μπιτς βόλεϊ της CEV.

Συναυλία και πάρτι

To γυμναστήριο του Κόρτρικ ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι Βέλγοι είχαν διοργανώσει αγώνες βετεράνων και αγώνες εταιρικών ομάδων, αλλά και συναυλία την ώρα που οι ομάδες έκαναν ζέσταμα με ποπ τραγουδίστρια που ξεσήκωσε τον κόσμο. Μετά τον αγώνα ακολούθησε πάρτι με δυνατή μουσική και άφθονη μπύρα.

Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team «Ψηλά το κεφάλι»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject