Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-04-2014

«Έγραψε ιστορία» ο ΠΑ.Σ.Α.Π στην Ημερίδα του ΤΕΦΑΑ Δ.Π.Θ.

Rate this item
(0 votes)

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου ο Δ/ντής του ΠΑ.Σ.Α. Π, Β.Μηνούδης, όντας επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σε Ημερίδα που διοργανώθηκε με θέμα το "Dual Career". Μία ακόμη ιστορική στιγμή για το Σύνδεσμό μας, καθώς για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε επίσημη παρουσίαση του θέματος σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Στο κατάμεστο από φοιτητές και καθηγητέςαμφιθέατρο της Σχολής, ο κ. Μηνούδης ως βασικός ομιλητής της εκδήλωσης κέρδισε το χειροκρότημα όλων μιλώντας για το θέμα της "Διπλής Καριέρας" και της σπουδαιότητας που έχει στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στους μελλοντικούς πτυχιούχους του Τμήματος, που έδειξαν ότι "διψάνε" για θέματα που "κεντρίζουν" το ενδιαφέρον και πλουτίζουν τις γνώσεις τους.

Ειδικότερα ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου μας παρουσίασε αποτελέσματα ερευνών σχετικά με το τέλος της καριέρας των αθλητών και πως την διαχειρίζονται, τους λόγους που αυτή η μετάβαση,  στην μετά-αθλητισμού εποχή, είναι πολλές φορές ανώμαλη, τις ελληνικές και διεθνείς πρακτικές, τις οδηγίες της Ε.Ε. για το θέμα, τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν οι προπονητές όπως και τις ενέργειες του ΠΑ.Σ.Α.Π προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών εκφράζει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον
Δ/ντή του Τομέα κ. Αντωνίου, την Κοσμήτορα του Τμήματος κα. Μιχαλοπούλου και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Γαργαλιάνο για την τιμητική αυτή πρόσκληση, όπως και την οργανωτική ομάδα των φοιτητών για την άψογη προετοιμασία της ημερίδας.
 
Πηγή: ΠΑΣΑΠ
Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π. «Έγραψε ιστορία» ο ΠΑ.Σ.Α.Π στην Ημερίδα του ΤΕΦΑΑ Δ.Π.Θ.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject