Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-09-2014

Στις Βρυξέλλες Ψάρρας και Μηνούδης για τον ΠΑ.Σ.Α.Τ.

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου από τις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π, Α. Ψάρρας και ο Δ/ντης, Β. Μηνούδης. Οι εκπρόσωποι του ΠΑ.Σ.Α.Π. συμμετείχαν σε συνέδριο που διοργανώθηκε στην βελγική πρωτεύουσα, υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Τομέα Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Διαλόγου Εργοδοτών - Εργαζομένων σχετικά με την "Βιώσιμη απασχολησιμότητα στον αθλητικό τομέα".
Τα μέλη του ΠΑ.Σ.Α.Π συμμετείχαν επίσης σε Workshop του υπό-τομέα του επαγγελματικού αθλητισμού, που αφορούσε στο Dual Career, στις σχετικές οδηγίες της Ε.Ε, προς τα κράτη-μέλη της και στην προσπάθεια εφαρμογής τους.
Στην εν λόγω συνάντηση οι εκπρόσωποι πολλών ευρωπαϊκών χωρών αλλά και οι αξιωματούχοι της Κομισιόν που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, καθώς και να ενημερωθούν για τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα και τους τομείς των projects, στους οποίους οι Σύνδεσμοι αθλητών έχουν, μεταξύ άλλων δυνατοτήτων, να καταθέσουν προτάσεις προς χρηματοδότηση.
Νωρίτερα, την Τετάρτη 24 Σπετεμβρίου, παρουσία του μέλους, Α. Ψάρρα, στην συνεδρίαση του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητών (EU Athletes), που εκπροσωπεί πάνω από 25.000 επαγγελματίες αθλητές της Γηραιάς Ηπείρου, προετοιμάστηκε η ΓΣ της Ομοσπονδίας, η οποία θα διεξαχθεί στις 31.10.2014 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.
Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π. Στις Βρυξέλλες Ψάρρας και Μηνούδης για τον ΠΑ.Σ.Α.Τ.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject