Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-04-2015

O Θανάσης Ψάρρας επανεξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ

Rate this item
(1 Vote)
Με επιτυχία, που χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή και το αυξημένο ενδιαφέρον αθλητών-αθλητριών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Απριλίου στο NEWHotel η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΠΑ.Σ.Α.Π, κατά τη διάρκεια της οποίας εξελέγη και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Αθανάσιος Ψάρρας, ενώ για μια ακόμη φορά δυναμική εκπροσώπηση θα έχουν οι γυναίκες δια της εκπροσώπησής τους από τα μέλη του ΔΣ,  Κατερίνας Γιώτα και Αθηνάς Παπαφωτίου.
 

Παρά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις πολλών αθλητών με τις ομάδες τους στα πλέι οφ και πλέι άουτ της Volleyleague,  παρουσία αθλητών -αθλητριών βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, της νομικής εκπροσώπου του ΠΑ.Σ.Α.Π., Φωτεινής Μηνάκη, του Διευθυντή του Συνδέσμου, Βασίλη Μηνούδη, αλλά και των μελών του ΔΣ του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Ψάρρας καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.
Ακολούθησε η παρουσίαση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού 2014, που αμφότεροι έτυχαν της ομόφωνης έγκρισης. Παμψηφεί επίσης εγκρίθηκε και ο Προϋπολογισμός του 2016, ενώ έγινε και η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑ.Σ.Α.Π για τη χρήση 2014.
 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ  του ΠΑ.Σ.Α.Π. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Αθανάσιος Ψάρρας 
Α' Αντιπρόεδρος:Σωτήρης Πανταλέων 
Β' Αντιπρόεδρος: Αθηνά Παπαφωτίου
Γεν. Γραμματέας: Ανέστης Δημητριάδης
Ειδικός Γραμματέας: Γιώτα Κατερίνα
Ταμίας: Στεφάνου Γιώργος
Μέλη: Μάκης Κανέλλος, Θάνος Παπαδημητρίου, Αθανάσιος Τερζής
Α’ αναπληρωματικό μέλος: Άκης Ασπιώτης
Β’ αναπληρωματικό μέλος: Αθανάσιος Πρωτοψάλτης
Γ’ αναπληρωματικό μέλος: Θάνος Μαρούλης
 
Ο επανεκλεγείς πρόεδρος Σάκης Ψάρρας, παρά την επιθυμία που είχε εκφράσει πέρυσι για τη αποχώρησή του από το προεδρικό θώκο του Συνδέσμου έπειτα από 3 θητείες, στάθηκε στις δηλώσεις του κυρίως στους λόγους που τον ώθησαν να παραμείνει στην προεδρία. «Η αρχική μου σκέψη, την οποία είχα εκφράσει και παλαιότερα, ήταν να μην θέσω ξανά υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου, ωστόσο δύο σημαντικοί λόγοι με οδήγησαν στο να το επανεξετάσω και ευχαριστώ θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που με εμπιστεύτηκαν ξανά με την ψήφο τους.
Ο πρώτος λόγος ήταν η ολοκλήρωση της ιστορικής συμφωνίας ΠΑΣΑΠ-ΕΣΑΠ-ΕΟΠΕ που «τρέχει» για το νέο σύστημα αδειοδότησης και το διακανονισμό των παλαιών οφειλών, για το νέο κανονισμό σχέσεων αθλητών-σωματείων, που πρέπει να έρθει εις πέρας, κάτι για το οποίο η παρουσία μου κρίθηκε απαραίτητη και ο δεύτερος λόγος ήταν η καθολική επιθυμία των μελών της Γενικής Συνέλευσης να θέσω και πάλι υποψηφιότητα. Κάτι που με χαροποίησε και με τιμά ιδιαίτερα, για αυτό και μέχρι νεοτέρας παραμένω πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π.» υποστήριξε ο κ. Ψάρρας, που στη συνέχεια σχολίασε την μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στη Γενική Συνέλευση: «Ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, που είχαμε τόσο έντονη και δυναμική παρουσία.
Η συμμετοχή αυτή και το ενδιαφέρον που υπήρξε, δηλώνει αφενός ότι οι αθλητές – αθλήτριες αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα τα οποία θέλουν να συζητηθούν και να επιλυθούν και αφετέρου ότι ο ΠΑ.Σ.Α.Π. πλέον έχει μπει για τα καλά στη συνείδηση όλων και έχει γίνει θεσμός. Αυτό σημαίνει πως κατά κάποιο τρόπο αναγνωρίστηκε μέσα σε λίγο χρονικά διάστημα το έργο μας, κάτι που μας γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για το μέλλον, όπου παρά τις τεράστιες προκλήσεις είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερα, από όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Γιατί εμείς στον ΠΑ.Σ.Α.Π  πιστεύουμε πως «ο,τι είναι καλό για τους αθλητές, είναι καλό και για το άθλημα».
 
Από την πλευρά της η μία εκ των δύο γυναικών του Διοικητικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γιώτα, που από μέλος στο προηγούμενο ΔΣ, θα ασκεί πλέον τα καθήκοντα της Ειδικής Γραμματέας,τόνισε τα εξής:
«Είναι πολύ σημαντικό το έργο που έχει επιδείξει αυτά τα χρόνια ο ΠΑ.Σ.Α.Π. και η προσπάθεια που καταβάλλει τελευταία για να αναγνωριστούνε και οι αθλήτριες ως επαγγελματίες και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι η ενημέρωση, γιατί οι αθλήτριες νομίζω δεν είναι τόσο ενημερωμένες, όσο οι αθλητές για τη δράση του ΠΑ.Σ.Α.Π, ώστε να έχουμε μαζικότερη συμμετοχή των γυναικών και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από όσο σήμερα.
Ευελπιστώ πως σε αυτό το κομμάτι θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω και εγώ στο κομμάτι της ενημέρωσης μέσα από τη στήριξη που μας δίνει ο ΠΑ.Σ.Α.Π. , παρά την αμφισβήτηση που υπάρχει από κάποια πλευρά για το δικαίωμα της εκπροσώπησης μας από τον ΠΑ.Σ.Α.Π. Δεν ξέρω ποιος ακριβώς ορίζει, το αν δικαιούται η όχι να μας εκπροσωπεί  ο Σύνδεσμος, απλά εμείς στηρίζουμε τον ΠΑ.ΣΑ.Π, όπως μας στηρίζει και εκείνος και ελπίζουμε μέσα από την κοινή μας δράση και προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας».
Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π. O Θανάσης Ψάρρας επανεξελέγη πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject