Print this page
11-01-2019

Επίσκεψη των διεθνών στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργου ΙΙ

Rate this item
(0 votes)
Το Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργου ΙΙ επισκέφθηκε κλιμάκιο της Εθνικής Ελλάδος των Ανδρών το πρωί της Τετάρτης (09/01), λίγες ώρες πριν το νικηφόρο παιχνίδι στην πόλη του Λουξεμβούργου (0-3 σετ) για τα προκριματικά του EuroVolley.

 

Το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Παναγιώτης Πελεκούδας, ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Πετρέας, και ο διεθνής παίκτης, Αλέξανδρος Ράπτης, συνοδευόμενοι από τον team manager και θρύλο του ελληνικού βόλεϊ, Μάριο Γκιούρδα.

Οι τρεις αθλητές αφιέρωσαν χρόνο στους μαθητές των ελληνικών τμημάτων του σχολείου, συζήτησαν μαζί τους και μοιράστηκαν απόψεις και συμβουλές, βασισμένες στις δικές τους εμπειρίες, ώστε να μπορέσουν όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο. Οι μαθητές έκαναν αρκετές χρήσιμες ερωτήσεις στους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι φυσικά δεν χάλασαν χατήρι σε κανέναν για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Το ραντεβού διεθνών-μαθητών ανανεώθηκε για το απόγευμα της ίδιας ημέρας, καθώς οι μικροί στήριξαν από τις εξέδρες τις προσπάθειες της “γαλανόλευκης” και βοήθησαν τα μέγιστα με τις επιδοκιμασίες τους για το νικηφόρο 3-0.

 

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της CEV.

 

Πηγή: pasap.gr

 

greloux1.jpggreloux2.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.