Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-03-2019

Παναγιώτης Πελεκούδας «Οι αθλητές με τον ΠΑΣΑΠ σηκώνουν το βόλεϊ ψηλά»

Rate this item
(1 Vote)
Το All Star Game στη Σύρο πέρασε στην ιστορία ως μία από τις πιο όμορφες βραδιές στην ιστορία του αθλήματος. Μετά από 10 χρόνια αναβιώθηκε με επιτυχία η γιορτή του ανδρικού βόλεϊ και οι αθλητές που ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές έδειξαν ικανοί για να πετύχουν το μεγάλο στόχο της αναβάθμισης του επαγγελματικού βόλεϊ.

 

Ο πρόεδρος του Π.Α.Σ.Α.Π. Παναγιώτης Πελεκούδας μίλησε στο volleyleague.gr για τις εντυπώσεις των αθλητών αλλά και την ικανοποίηση τους που υλοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα τους.

 

 

Ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών ευχαρίστησε τους συντελεστές της γιορτής και αναφέρθηκε στους στόχους που υπάρχουν για την αναβίωση του All Star Game γυναικών αλλά και την επαναφορά των Σούπερ Καπ ανδρών και γυναικών.

 

«Ήταν πολύ ευχάριστο για τους αθλητές. Η Σύρος είναι ένα όμορφο νησί και σε συνδυασμό με τον καλό καιρό έδωσε σε όλους μας μία δυνατή ψυχολογική ανάσα ενόψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου που θα κριθούν οι τίτλοι. Ήταν μία γιορτή του βόλεϊ και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που λάβαμε μέρος», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Πελεκούδας και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι πως είχαμε την ιδέα να γίνει πάλι το All Star και βρήκαμε πρόσφορο έδαφος σε δύο ανθρώπους που από ότι μας είπαν το σκέφτονταν. Πρόκειται για τον Αντιπεριφειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Λεονταρίτη και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο.

Αποδείχτηκε πως όταν όλοι μαζί έχουμε έναν κοινό στόχο μπορούμε να φέρουμε το βόλεϊ πιο ψηλά και μέσα στο σπίτι του κάθε Ελληνα και να το προβάλουμε σε όλο τον πλανήτη μέσω των συχνοτήτων της ΕΡΤ. Ευχαριστούμε την κρατική τηλεόραση και κυρίως τους εργαζομένους της για την ποιοτική δουλειά που κάνουν και τις προσπάθειες για να προβάλουν το άθλημα μας.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Γιώργο Λεονταρίτη, Παντελή Ταρνατόρο και τα στελέχη της ΕΣΑΠ Γιώργο Κερκινέ, Εφη Μπούρα, Βασίλη Παπαγεωργίου, Κώστα Ασημακόπουλο και τον Μάικ Φουντεδάκη που έκανε την παρουσιάση και μας βοήθησε στη σκηνοθετική συγκρότηση της εκδήλωσης. Κυρίως ευχαριστώ τον κόσμο της Σύρου που αγκάλιασε την εκδήλωση μας και με το χειροκρότημα του μας έδωσε ρυθμό».

Για την καθιέρωση του All Star και την διοργάνωση της αντίστοιχης διοργάνωσης των γυναικών: «Υποσχόμαστε ως ΠΑΣΑΠ αλλά και ατομικά ο καθένας ξεχωριστά να εργαστούμε ώστε να καθιερωθεί ο θεσμός του All Star των ανδρών ως ετήσια εκδήλωση και προτεραιότητα μας είναι να επανεκκινήσουμε και το All Star γυναικών. Μία πρώτη σκέψη μας είναι η διεξαγωγή ως διημέρου αποκλειστικά με εκδηλώσεις βόλεϊ».

Για το Hall of Fame και το Σούπερ Καπ: «Στις σκέψεις μας ως ΠΑΣΑΠ είναι η δημιουργία του θεσμού του Hall of Fame ανδρών – γυναικών γιατί για να πάει μπροστά το άθλημα πρέπει να γνωρίζει το παρελθόν του. Επίσης θα πρωτοστατήσουμε ώστε να επαναφέρουμε τον θεσμό του Σούπερ Καπ ανδρών και γυναικών. Πρόθεση μας είναι τη μεταβατική περίοδο των αθλητών το καλοκαίρι να έχουν την δυνατότητα όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες να προπονούνται ώστε να διατηρούνται και να βελτιώνονται σε αυτό το διάστημα. Επίσης σύντομα θα καταθέσουμε προτάσεις για την αναβάθμιση του προϊόντος του ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου».

 

Για την ισότητα στο γυναικείο βόλεϊ: «Είμαι ικανοποιημένοι από την πρόοδο των συμφωνιών που έχουμε κάνει με την ΕΣΑΠ σε εργασιακά θέματα και θέλουμε κάποιες καινοτόμες ιδέες μας να προωθηθούν με σκοπό την υλοποίηση τους ενώ βασικός στόχος της διοίκησης μας είναι η πλήρης ισότητα μεταξύ του ανδρικού και γυναικείου επαγγελματικού αθλητισμού».

 

All Star Game Σύρος 2019: Τα αστέρια του ελληνικού βόλεϊ έλαμψαν στην Ερμούπολη

Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π. Παναγιώτης Πελεκούδας «Οι αθλητές με τον ΠΑΣΑΠ σηκώνουν το βόλεϊ ψηλά»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject