Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-04-2013

Π.Α.Σ.Α.Π.: Ο Σάκης Ψάρρας επανεκλέχθηκε για 3η θητεία

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
O Σάκης Ψάρρας επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Πετοσφαιριστών μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 31 Μαρτίου σε ξενοδοχείο της παραλιακής στην Αθήνα. Για πρώτη φορά συμμετέχουν και γυναίκες βολεϊμπολίστριες με την Δήμητρα Γιακουμή να αναλαμβάνει την θέση του Β΄αντιπροέδρου ενώ Α΄αντιπρόεδρος είναι ο Σωτήρης Πανταλέων. Το νέο Δ.Σ. και οι δηλώσεις του Σάκη Ψάρρα:
O Σάκης Ψάρρας επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Πετοσφαιριστών μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 31 Μαρτίου σε ξενοδοχείο της παραλιακής στην Αθήνα. Για πρώτη φορά συμμετέχουν και γυναίκες βολεϊμπολίστριες με την Δήμητρα Γιακουμή να αναλαμβάνει την θέση του Β΄αντιπροέδρου ενώ Α΄αντιπρόεδρος είναι ο Σωτήρης Πανταλέων. Το νέο Δ.Σ. και οι δηλώσεις του Σάκη Ψάρρα:
 
Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, στην οποία για πρώτη φορά συμμετείχαν γυναίκες αθλήτριες πετοσφαίρισης έγινε στο ξενοδοχείο CORAL στο Παλαιό Φάληρο. Κατά τη διάρκεια αυτής εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα της Γ.Σ ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του 2012.
 
Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του Συνδέσμου για το 2014.
 
Στην συνέχεια ακολούθησαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.   Από τις εκλογές εξελέγησαν οι κάτωθι αθλητές ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου:
1.Γιακουμή Δήμητρα
2.Καλαϊτσίδης Κυριάκος
3.Κεμανετζής Στυλιανός
4.Λάππας Ηλίας
5.Πανταλέων Σωτήρης
6.Παπαδημητρίου Αχιλλέας
7.Πελεκούδας Παναγιώτης
8.Τερζής Αθανάσιος
9. Ψάρρας Αθανάσιος
 
Αναπληρωματικά μέλη:
1.Γιώτα Κατερίνα
2.Στεφάνου Γιώργος
3.Πλίκας Βασίλης
 
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του νεοεκλεχθέντος  Δ.Σ. με θέμα την εκλογή Προεδρείου. Εξελέγησαν ομόφωνα οι κάτωθι:
·Αθανάσιος Ψάρρας ως Πρόεδρος
·Σωτήρης Πανταλέων ως Α’ Αντιπρόεδρος
-Δήμητρα Γιακουμή ως Β’ Αντιπρόεδρος
·Αθανάσιος Τερζής ως Γεν. Γραμματέας
-Αχιλλέας Παπαδημητρίου ως Ειδικός Γραμματέας
·Ηλίας Λάππας ως Ταμίας
·Παναγιώτης Πελεκούδας ως μέλος, υπεύθυνος αθλητών εξωτερικού
·Κυριάκος Καλαϊτσίδης ως μέλος
·Στυλιανός Κεμανετζής ως μέλος
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά την επανεκλογή του:
 
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς, τους αθλητές και τις αθλήτριες που με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας επανεκλέγοντάς με για Τρίτη συνεχόμενη θητεία στην προεδρία του ΠΑ.Σ.Α.Π. Αυτή η στήριξη στο πρόσωπό μου αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη αλλά είμαι βεβαίως πως παρά τις αντίξοες συνθήκες στο χώρο του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα, θα καταφέρουμε όλοι μαζί μέσα στην επομένη διετία να κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά και ναμετασχηματίσουμε ακόμη περισσότερο τον Σύνδεσμο μας.  Έναν Σύνδεσμο που, κατά γενική ομολογία, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο έχει καταφέρει τόσα πολλά.
 
Οι προκλήσεις ασφαλώς είναι πολλές και ποικίλες. Βέβαια σήμερα είμαι διπλά χαρούμενος γιατί «γράφεται» μία ακόμη «σελίδα» στην δράση του ΠΑ.Σ.Α.Π. Η ενσωμάτωση των γυναικών αποτελούσε για τον Σύνδεσμό μας εδώ και χρόνια μια σημαντική πρόκληση και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δώσαμε σάρκα και οστά στην επιθυμία των ίδιων των αθλητριών να οργανωθούν και να διεκδικήσουν επιτέλους καλύτερες συνθήκες εργασίας.
 
Παράλληλα εφιστώ την προσοχή όλων στην διατήρηση και εφαρμογή των κανόνων που διέπουν το πρωτάθλημα των ανδρών, καθώς η παραμικρή υποψία χαλάρωσης αυτών των κανόνων δεν πρέπει να περνά ούτε σαν σκέψη στο μυαλό κανενός. Αντίθετα για μας είναι επιβεβλημένη η αυστηροποίησή τους και η υλοποίηση στα πρότυπα άλλων  προηγμένων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Όποιος σχεδιάζει ένα πρωτάθλημα μικρό και αφερέγγυο και θέλει να αποφασίζει για εμάς, χωρίς εμάς, να ξέρει πως θα μας βρει απέναντί του όλους μια… γροθιά!
 
Ο ΠΑΣΑΠ, όπως έπραξε μέχρι τώρα θα συνεχίσει να παρεμβαίνει σε κάθε τι που αφορά στην ελληνική πετοσφαίριση και κυρίως στους πρωταγωνιστές της, που δεν είναι άλλοι βέβαια από τους αθλητές και τις αθλήτριες.
 
Στα πλαίσια αυτά αποφασίσθηκε σήμερα κατόπιν προτάσεώς μου, η προσπάθεια από τον ΠΑ.Σ.Α.Π. εξεύρεσης οικονομικών πόρων για την συμμετοχή της εθνικής ομάδας ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες.
 
Εύχομαι λοιπόν καλή δουλειά στο νέο Δ.Σ. και να θυμούνται όλοι πως ο ρόλος του ΠΑ.Σ.Α.Π ήταν, είναι και θα είναι ενωτικός!»
 
Δηλώσεις Β’ Αντιπροέδρου, Δήμητρας Γιακουμή:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτό το νέο ξεκίνημα της εκπροσώπησης των γυναικών αθλητριών πετοσφαίρισης  μέσω του ΠΑ.Σ.Α.Π. Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με εξέλεξαν και εύχομαι με την παρουσία μου ως Β’ Αντιπροέδρου να βοηθήσω στην προσπάθεια βελτίωσης και αναβάθμισης της γυναικείας πετοσφαίρισης».
Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π. Π.Α.Σ.Α.Π.: Ο Σάκης Ψάρρας επανεκλέχθηκε για 3η θητεία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject