Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-04-2016

Με Video Referee οι τελικοί της Volley League «Πάμε Στοίχημα»

Rate this item
(1 Vote)
Στους τελικούς της Volley League “Πάμε Στοίχημα» 2015-2016, θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα Ηλεκτρονικής Επιδιαιτησίας (Video Referee)
Αναλυτικά το άρθρο της προκήρυξης με τη διαδικασία:
10.6. Στους Τελικούς Αγώνες για τις θέσεις 1-2, της Volley League Πάμε Στοίχημα 2015-2016, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σύστημα της Ηλεκτρονικής Επιδιαιτησίας (Video Referee)
Διαδικασία εφαρμογής:
Ο αρχηγός αγώνα της ομάδας κάνει το αίτημα στον Α’ διαιτητή για χρήση του Video Referee.
Ο Α’ διαιτητής δίνει εντολή στον Β’ διαιτητή για έλεγχο του βίντεο απο τον κομμισάριο του αγώνα. Ο κομμισάριος βλέπει το replay της φάσης μέσω ειδικού monitor και εκδίδει αμέσως σχετική κρίση-απόφαση. Στη συνέχεια ο Β’ Διαιτητής μεταφέρει στον Α’ διαιτητή το αποτέλεσμα του ελέγχου τους το οποίο είναι δεσμευτικό για τον  Α’ Διαιτητή.
Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα χρήσης του video referee για δυο (2) φορές στον αγώνα για τα Τέσσερα (4) πρώτα σετ ενώ για το 5ο σετ οι ομάδες δικαιούται μόνο μία (1) φορά.
Η συμβουλή του Video Referee αφορά τις αμφισβητούμενες φάσεις που η μπάλα είναι εντός ή εκτός ορίων του κυρίως αγωνιστικού χώρου καθώς επίσης και για το πάτημα της τελικής γραμμής κατά τη διάρκεια του σερβίς.
Σε περίπτωση μη τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα, ή βλάβης στην τεχνική υποστήριξη της, η διαδικασία δεν θα χρησιμοποιείται. Ο Κομισάριος του Αγώνα, είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της τεχνικής αυτής δυνατότητας  και την ενημέρωση των διαιτητών, σε περίπτωση προβλημάτων.
Βρίσκεστε εδώ: News Διαιτησία Με Video Referee οι τελικοί της Volley League «Πάμε Στοίχημα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject