Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-05-2013

«Ανοικτή» συνάντηση των προπονητών με Tσάγια

Rate this item
(1 Vote)
O Πολωνός προπονητής Bιέτσλαβ Τσάγια (όπως προφέρεται στα πολωνικά) βρίσκεται από την Τετάρτη στην Ελλάδα και σήμερα βρίσκεται στο Αιγίνιο όπου έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Νίκης Αιγινίου Δημήτρη Αυλίδη συζητώντας ζητήματα ανάπτυξης του ανδρικού βόλεϊ. Την Παρασκευή  31/5 και ώρα 15.45 στα γραφεία της ΕΣΑΠ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου με τους προπονητές Ανάπτυξης του ανδρικού βόλεϊ παρουσία του Βιέτσλαβ Τσάγια και του ΓΓ της ΕΟΠΕ Παναγιώτη Σιδέρη
Η  συνάντηση θα αφορά την γνωριμία του Πολωνού προπονητή με τους έλληνες προπονητές ενώ θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την Ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ. Η συνάντηση είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να πληροφορηθούν για τις σκέψεις και τις προτάσεις του Τσάγια αλλά και για το μοντέλο Ανάπτυξης του πολωνικού βόλεϊ. Επίσης έχουν κληθει εκπρόσωποι της ΕΟΠΕ, του ΣΕΠΠΕ και της ΚΕΔ.
Βρίσκεστε εδώ: News Σ.Ε.Π.ΠΕ. Εκδηλώσεις «Ανοικτή» συνάντηση των προπονητών με Tσάγια
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject