Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-06-2013

Tαραντόρος: «Κάνουμε μία νέα αρχή...» (video)

Rate this item
(0 votes)

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος βρέθηκε στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ και αναφέρθηκε στην συνεργασία ΕΣΑΠ – ΣΕΠΠΕ, στην επιτυχία του σεμιναρίου, στη μεγάλη προσέλευση προπονητών αλλά και στην απουσία πολλών προπονητών ομάδων της Α1. Δεσμεύτηκε πως θα συνεχιστεί η στήριξη της ΕΣΑΠ προς τους προπονητές και αναφέρθηκε στο μεγάλο εγχείρημα της ΕΣΑΠ στον χώρο του μπιτς βόλεϊ με την διοργάνωση του Beach Volleyleague 2013 το προσεχές σαββατοκύριακο στο Anima Club στη Σαρωνίδα.

«Με τον ΣΕΠΠΕ εδώ και 2-3 μήνες βρισκόμαστε σε πολύ στενή συνεργασία. Πήραμε μία απόφαση στο ΔΣ να βοηθήσουμε τον ΣΕΠΠΕ. Έγινε πολύ ωραία εκδήλωση. Το σεμινάριο αυτό ήταν μία πολύ καλή αρχή. Έμαθα πως παρακολούθησαν τις εργασίες περισσότεροι από 250 προπονητές. Είναι μία τεράστια επιτυχία αφού η συμμετοχή ήταν τεράστια παρότι ήταν τριήμερο προπονητών. Θα γίνει και ένα σεμινάριο στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο. Θα είμαστε κοντά στον ΣΕΠΠΕ και ειδικά στο κομμάτι το αναπτυξιακό με νέους προπονητές αλλά και τους προπονητές της Α1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήρθαν όλοι οι προπονητές των ομάδων της Α1 παρότι ήταν δύο καταξιωμένοι προπονητές. Θεωρώ πως από εδώ και στο εξής όλοι οι προπονητές των ομάδων της Α1 θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτά τα σεμινάρια, να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, για να μπορούμε κι εμείς οι ομάδες να τους εμπιστευόμαστε και να θεωρούμε πως υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ προπονητών Α1, ΕΣΑΠ και ΣΕΠΠΕ».

Για το πρώτο εγχείρημα της ΕΣΑΠ στο μπιτς βόλεϊ με την διοργάνωση του Beach Volleyleague 2013 το προσεχές σαββατοκύριακο στο Anima Club στη Σαρωνίδα:

«Κάνουμε μία καινούργια αρχή. Θεωρώ πως θα περάσουμε ωραία. Έχουμε συμμετοχές παικτών απ΄ όλες τις ομάδες. Είναι κάτι νέο για μας, μία νέα δραστηριότητα για τους αθλητές. Είναι μία νέα αρχή. Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο Anima Club στη Σαρωνίδα και ελπίζω ο απολογισμός μας να είναι θετικός».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Σ.Ε.Π.ΠΕ. Tαραντόρος: «Κάνουμε μία νέα αρχή...» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject