Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-10-2013

Ο Νίκος Ρουμελιώτης «Στο Φιλέ» της ΝΟVA

Rate this item
(0 votes)
Ο αρχηγός της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης αποκαλύπτεται στον Παντελή Λώλη. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD την εκπομπή «Στο Φιλέ», στην οποία καλεσμένος θα είναι ο άσος των πατρινών.

O διεθνής διαγώνιος μιλάει στον Παντελή Λώλη, για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πρώτη της Παναχαϊκής στην μεγάλη κατηγορία, η οποία επιτεύχθηκε την ημέρα των 35ων γενεθλίων του, για το πώς βλέπει την φετινή Volley League και τι μπορεί να πετύχει η πατρινή ομάδα, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Επίσης κατά την διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ και όλες τις λεπτομέρειες από τα έξι παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής της Volley League, καθώς και highlights, συνεντεύξεις και πλάνα που θα συζητηθούν.

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναχαϊκή Ο Νίκος Ρουμελιώτης «Στο Φιλέ» της ΝΟVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject