Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-10-2013

Κοτσάτος: Χαρούμενα σαββατοκύριακα για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Rate this item
(1 Vote)
Η άνοδος της ΑΕΚ στην 1η θέση της βαθμολογίας μετά την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού στις τάξεις του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου. Γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα, η μέχρι τώρα πορεία της δεν μπορεί παρά να γεμίζει με ικανοποίηση τους ανθρώπους της.

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος επισκέφθηκε λίγο μετά τη λήξη του αθηναϊκού ντέρμπι τα αποδυτήρια της ομάδας και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή. «Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους...» είπε. Και για να τον καταλάβουν και οι ξένοι πρόσθεσε: «Congratulations to all of you».

Αποχωρώντας έριξε μια τελευταία ματιά στην εξέδρα, που λίγο πριν έσφυζε από παλμό και τώρα ήταν αδειανή και είπε: «Ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός απόψε. Εμείς ως διοίκηση στόχο έχουμε να τον κάνουμε χαρούμενο κάθε Σαββατοκύριακο με τις επιτυχίες των ομάδων όλων των τμημάτων της ΑΕΚ.»

O Ισπανός κεντρικός Julian Garcia-Τorres, εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το σχόλιο του εύγλωττο στη σελίδα του στο Facebook:

«Από την προθέρμανση μέχρι τον τελευταίο πόντο του αγώνα μας υποστήριζαν και φώναζαν. Με τέτοιους οπαδούς είναι αδύνατο να χάσουμε. Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε στον αγώνα και μας μεταδώσατε το όραμα σας».

Εκτός από τους παίκτες και η διοίκηση της ΑΕΚ είναι πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία των φιλάθλων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για αυτούς. Στο χτεσινό ματς όπως είχε ανακοινώσει, κλήρωσε 5 κάρτες διαρκείας Οικονομικής Ενίσχυσης της Ερασιτεχνικής (ισχύει για τους αγώνες των αντρικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ).

Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ ένα μπολ-μπόι έκανε την κλήρωση. Οι τυχεροί φίλοι της ΑΕΚ είναι αυτοί που τα αποκόμματα των εισιτηρίων τους έχουν τους αριθμούς:

32, 9, 47, 68, 79. Μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από την Τρίτη από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια).

*Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις για την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και μέσα από τη σελίδα στο Facebook

https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%82/1426302720926384?fref=ts

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ε.Κ. Κοτσάτος: Χαρούμενα σαββατοκύριακα για τους οπαδούς της ΑΕΚ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject