Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-10-2013

Βασίλης Κουρνέτας: Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού που φόρεσε τη φανέλα της Μπελογκόριε

Rate this item
(1 Vote)
Ο μοναδικός Έλληνας που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Λοκομοτίβ Μπελογκόριε είναι ο σημερινός πασαδόρος του Ολυμπιακού Βασίλης Κουρνέτας. Ήταν Δεκέμβριος του 2009 όταν έγινε η πρώτη κρούση από την ρωσική ομάδα και αμέσως ο Κουρνέτας έφτιαξε τη βαλίτσα του για το Μπελογκόριε. Ο 37χροχος πασαδόρος μίλησε για την... πρώην ομάδα του και έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αλλά και στους φίλους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού βόλεϊ:
«Το σίγουρο είναι πως η Μπελογκόριε είναι από τα φαβορί του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η περσινή πρωταθλήτρια Ρωσίας και πριν λίγες ημέρες πήρε και το Σούπερ Καπ. Έχει στη σύνθεση της τον Μουσέρσκι που τον θεωρώ τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει το ρωσικό βόλεϊ. Είναι πολύ σημαντικό που με την επιστροφή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζουμε με αυτή την ομάδα. Θα είναι ένας μεγάλος αγώνας και περιμένω τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους φίλους του βόλεϊ να έρθουν και να παρακολουθήσουν αυτή τη σπουδαία ανμέτρηση».
 
Έχεις διατηρήσει επαφές με τους παίκτες της Μπελογκόριε;

«Η επαφή με τα παιδιά της ομάδας της Μπελογκόριε δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση γιατί πολλοί δε μιλάνε αγγλικά. Έχω πάντως πολλούς φίλους. Μιλάω με τον Μουσέρσκι. Είναι πολύ προσιτός και απλός. Μιλάμε με τον  Ίλινκχ, τον αρχηγός Κτέι και με τον Τετιούκχιν γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν ξέρω εάν έρθουν πλήρεις. Επειδή είναι αρχή της διοργάνωσης λογικά θα έρθουν πλήρεις για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση από νωρίς ώστε να γλιτώσουν αργότερα ορισμένες μετακινήσεις πρωτοκλασάτων παικτών».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί στην επόμενη φάση;

«Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Η δική μας αρχή στον όμιλο ήταν ιδανική. Νικήσαμε στην Οστράβα με τρίποντο και η βασική μας αντίπαλος ουσιαστικά είναι η βελγική Νόλικο Μαασέικ. Είναι παραδοσιακή ομάδα με καλή έδρα. Δεν θα είναι εύκολο να περάσουμε στην επόμενη φάση αλλά πιστεύω πως αγώνα με τον αγώνα εάν δεν έχουμε προβλήματα θα τα καταφέρουμε. Παράλληλα θα κυνηγήσουμε να πάρουμε και βαθμούς από τους Ρώσους».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Βασίλης Κουρνέτας: Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού που φόρεσε τη φανέλα της Μπελογκόριε
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject