Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-12-2013

Κώστας Δεληκώστας: «Γυρίζω σε ομάδα με υψηλούς στόχους»

Rate this item
(2 votes)
Ο νέος προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Κώστας Δεληκώστας δήλωσε μετά τη συμφωνία που έκλεισε με τον πρόεδρο του συλλόγου της Φθιώτιδας Χρήστο Καρβούνη:

«Ήθελα να γυρίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα και χαίρομαι που αυτό συμβαίνει με μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Είναι αλήθεια πως μου έλλειψε το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μεταβατική περίοδος για το ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέποντας το απ΄ έξω θεωρώ ότι το εφετινό είναι καλύτερο από πέρυσι. Δίνονται ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες και αυτό είναι καλό. Οι αγώνες, όμως, δεν φτάνουν. Χρειάζεται και δουλειά στην προπόνηση».

Πως βλέπεις τι νέα σου ομάδα;

«Η Λαμία αν εξαιρέσουμε τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών είχε πολύ καλή πορεία στον Α΄ γύρο. Στόχος να πάμε ακόμα καλύτερα και κυρίως να βρει και πάλι η ομάδα το ρυθμό της. Ενημερώθηκα για τον τραυματισμό του Πέτι στον ώμο και για την αναγκαστική αλλαγή που πρέπει να γίνει. Αναζητώ ήδη αντικαταστάτες. Η διοίκηση έχει θέσει στόχο την 8αδα από την αρχή του πρωταθλήματος. Θα ζητήσω μία ενημέρωση από τον Γιώργο Γιάτση με τον οποίο διατηρώ καλή επικοινωνία. Εύχομαι να έχουμε έναν καλό Β΄γύρο και η ομάδα να βρει πάλι το ρυθμό της ενόψει και του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ».

Είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με κάποιον από τους παίκτες της Λαμίας;

«Ήμαασταν μαζί τον Δημήτρη Ριζόπουλο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Με χαρά βλέπω πως έχει ανοδική πορεία και εφέτος κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα».

Για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ:

«Στον ημιτελικό παίζουμε με τον Φοίνικα Σύρου. Ο Φοίνικας είναι από τα φαβορί για τον τίτλο. Είναι νωρίς να πούμε περισσότερα.».

Πότε πιάνεις δουλειά;

«Την Παρασκευή θα κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση, θα γνωριστώ με τα παιδιά και θα ξεκινήσουμε. Αυτό που εύχομαι είναι να μην έχουμε τραυματισμούς».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Σ.Λαμία Κώστας Δεληκώστας: «Γυρίζω σε ομάδα με υψηλούς στόχους»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject