Print this page
15-04-2013

«Μένουμε προσγειωμένοι...»

Rate this item
(0 votes)
Παρά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-0 τόσο ο αρχηγός του Παμβοχαϊκού, όσο και ο προπονητής Νίκος Ζαλμάς κράτησαν χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια της σειράς των τελικών:
Ο αρχηγός του Παμβοχαϊκού Σταύρος Κατσανεβάκης είπε στη συνέντευξη Τύπου:
 
«Με πολύ καλή απόδοση πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη αφού ο Ολυμπιακός και καλή ομάδα είναι και διαθέτει την εμπειρία για να ανασυνταχθεί πολύ γρήγορα. Αγωνιστικά, καταφέραμε να είμαστε πολύ καλοί στο συνδυασμό σερβίς, μπλοκ, άμυνα αλλά και στην υποδοχή - επίθεση».
 
Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Νομίζω ότι κάναμε μία πολύ καλή απόδοση. Είχαμε πει πως για να έχουμε ελπίδες έπρεπε να έχουμε καλύτερη απόδοση από το παιχνίδι που χάσαμε εδώ στον 1ο γύρο και από τον ημιτελικό του κυπέλλου. Στο μυαλό μας έπρεπε να έχουμε ότι επιβάλλεται να παίξουμε καλά και σε καμία περίπτωση να μη σκεφτόμαστε, τίτλους και τρόπαια. Αφού λοιπόν,  κερδίσαμε τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ σημαίνει ότι παίξαμε καλύτερα και απ' ό,τι περίμενα. Τελειώσαμε σχεδόν όλες τις κρίσιμες μπάλες. Τα παιδιά έκαναν μίαμεγάλη εμφάνιση και είναι σημαντικό που αντέξαμε τόσο την πίεση του Ολυμπιακού στο 3ο σετ όσο και όλα τα σχήματα που δοκίμασαν οι γηπεδούχοι. Εξίσου κρίσιμο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το γεγονός πως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κυνηγούσαμε το σκορ. Για εμάς είναι απλά το 1-0. Σίγουρα, είναι καλό που προηγούμαστε και έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο και για τον σύλλογο αλλά και για την τοπική κοινωνία που στηρίζει την ομάδα. Μένουμε προσγειωμένοι και ετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο αγώνα».