Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-04-2013

«Πάμε για το 1-1, θέλουμε το 2-0»

Rate this item
(1 Vote)
Μετά το τέλος του 1ου τελικού κι ενόψει του 2ου τελικού που είναι την Τρίτη (16/4, 19.00, Novasports-4) μίλησαν στην τηλεόραση της NOVA και στους ρεπόρτερ Ισίδωρο Πρίντεζη, Παντελή Λώλη, Tάσο Μπαϊρακτάρη ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου, ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Θάνος Μαρούλης, ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Θάνος Μαρούλης και ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Σωτήρης Πανταλέων:

Γιώργος Στεφάνου (λίμπερο Ολυμπιακού): «Ήταν μια κακή βραδιά για μας. Δεν μας βγήκε τίποτα, σε αντίθεση με τον Παμβοχαϊκό, που έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Πιστεύω πως όσες φορές και να παίζαμε σήμερα, θα χάναμε. Αύριο είναι μια άλλη μέρα, ένα διαφορετικό ματς. Έχουμε την εμπειρία και την ωριμότητα να το διαχειριστούμε την ήττα. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του τίτλου, ανεξάρτητα από το πόσα ματς θα παίξουμε. Το αποψινό ματς δεν νομίζω πως χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Ήταν μια συνολικά κακή εμφάνιση, όλα μας πήγαν στραβά. Αύριο θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να κάνουμε το 1-1».

Θάνος Μαρούλης (πασαδόρος Ολυμπιακού): «Αργήσαμε πολύ να μπούμε στο παιχνίδι και δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από το σερβίς του Παμβοχαϊκού. Ειδικά στο 2ο σετ δεχθήκαμε πολλούς άσσους, κάτι ασυνήθιστο για την ομάδα που έχει την καλύτερη υποδοχή. Ο Παμβοχαϊκός ρίσκαρε στο σερβίς και του βγήκε. Όταν έστρωσαν κάπως τα πράγματα για μας στο 3ο σετ, ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας. Πρέπει να ξεχάσουμε πολύ γρήγορα το παιχνίδι και θεωρώ πως έχουμε την εμπειρία να το κάνουμε, για να φτάσουμε αύριο στο 1-1».

Θάνος Τερζής (πασαδόρος Παμβοχαϊκού): «Γνωρίζαμε πως το πρώτο ματς είναι σημαντικό, μπήκαμε ελεύθερα, πιέσαμε με το σερβίς, περιορίσαμε τα ατού του Ολυμπιακού και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το σίγουρο είναι πως θα παίξουμε δύο ματς στην έδρα μας, που είναι καλή. Πρώτα, όμως, κοιτάμε το αυριανό ματς και θέλουμε να κάνουμε το 2-0. Είναι ένα διαφορετικό ματς, θα κοιτάξουμε να μπούμε δυνατά και να πιέσουμε τον Ολυμπιακό».

Σωτήρης Πανταλέων (κεντρικός Παμβοχαϊκού): «Κάναμε πράγματα που είχαμε σχεδιάσει αρκετά καλά. Το χειρότερο για μας είναι το να πετάμε στα σύννεφα μετά απ’ αυτή τη νίκη. Θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σαν να κερδίσαμε το πρώτο σετ ενός αγώνα και να την αφήσουμε πίσω σήμερα κιόλας. Ήταν απλά μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους, γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο και αποτελεί πλεονέκτημα σε τέτοιους είδους αγώνες. Ο Παμβοχαϊκός δεν έχει τέτοιου είδους εμπειρία, αλλά μπορεί να αντιπαραθέσει τη ζωντάνια και τη θέληση. Το να κάνουμε το 0-2 θα είναι το ιδανικό».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 «Πάμε για το 1-1, θέλουμε το 2-0»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject