Print this page
16-04-2013

Ράπτης: «Φεύγω γεμάτος...»

Rate this item
(1 Vote)

Εκτός από τον Γιώργο Καραμπέτσο άλλος ένας μεγάλος της ελληνικής διαιτησίας κρεμάει σήμερα τη σφυρίχτρα του. Μετά από 27 χρόνια επιτυχημένης καριέρας με αμέτρητες διαιτησίες σε όλες τις εθνικές κατηγορίες ο Βασίλης Ράπτης αποχωρεί από την ενεργό δράση. Στον πρώτο τελικό ήταν πρώτος ρέφερι με δεύτερο τον Γιώργο Γεωργουλέα (φωτό) και σήμερα στον 2ο τελικό θα είναι δεύτερος με πρώτο τον Γιώργο Καραμπέτσο.

«Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Έφτασε στο τέλος του ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Φεύγω γεμάτος εμπειρίες και γνώσεις από το χώρο της διαιτησίας. Από το 1986 που πήγα στο σχολή διαιτησίας, το 1987 που ήμουν επόπτης σε αγώνα Πανελληνίου – Καλαμάτας 3-2, τους τελικούς πρωταθλημάτων και κυπέλλων καθώς και τις μεγάλες διεθνείς αναμετρήσεις είχα πάντα ως αρχή μου να περνάω... απαρατήρητος. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου που σφυρίξαμε μαζί αμέτρητους αγώνες στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ και εύχομαι η νέα γενιά των διαιτητών να πετύχει ακόμα περισσότερα», δήλωσε ο Βασίλης Ράπτης.

Γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1958 στην Άρτα, είναι εκπαιδευτικός, παντρεμένος με μία κόρη 14 ετών. Έκανε επιτυχημένη καριέρα στο βόλεϊ αλλά και στο μπιτς βόλεϊ όπου σφύριξε τους πρώτους αγώνες των επίσημων ελληνικών τουρνουά το 1989 μέχρι το 2002 οπότε και ανέλαβε τη θέση του παρατηρητή διαιτησίας σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.
 
 
Στη φωτογραφία ο Βασίλης Ράπτης (δεξιά) με τον Γιώργο Γεωργουλέα.