Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-04-2013

«Αργήσαμε μια μέρα...»

Rate this item
(0 votes)
Στην συνέντευξη Τύπου μετά τον 2ο τελικό ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ ο Γιώργος Στεφάνου αναφέρθηκε στην αφύπνιση μετά την απώλεια του 1ου τελικού:
Δημήτρης Καζάζης: «Αργήσαμε να μπούμε στους τελικούς μία ημέρα. Αυτό που κάναμε σήμερα έπρεπε να το κάνουμε χθες. Η νίκη στον δεύτερο τελικό ήταν για εμάς μονόδρομος και με τη βοήθεια και των φιλάθλων μας καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Εάν δούμε τη σειρά των τελικών ως ένα παιχνίδι αυτή τη στιγμή είμαστε 1-1 σετ. Διαθέτουμε την εμπειρία και έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να σπάσουμε και εμείς τώρα το πλεονέκτημα έδρας  του Παμβοχαϊκού».
 
Γιώργος Στεφάνου: «Μετά από την κακή εμφάνιση στον πρώτο τελικό έπρεπε να αφυπνιστούμε και να επιστρέψουμε στο γνώριμο καλό αγωνιστικό επίπεδο μας. Εάν μέναμε πίσω με 2-0 ήττες θα ήμασταν κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Ξεχνάμε τι έχει γίνει έως τώρα και στρέφουμε την προσοχή στον τρίτο αγώνα που θα γίνει στην έδρα του Παμβοχαϊκού. Στόχος μας είναι να προηγηθούμε και να ξαναπάρουμε το αβαντάζ έδρας».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 «Αργήσαμε μια μέρα...»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject