Print this page
16-04-2013

«Ο πρώτος τελικός... ανάποδα»

Rate this item
(0 votes)
Παρά την ήττα ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς αλλά και ο λίμπερο Χρήστος Δημητρακόπουλος παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ενώ «πονοκέφαλος» για τον πρώτο είναι οι ενοχλήσεις του Γιοβάνοβιτς στους προσαγωγούς στην αρχή του 1ου σετ.
Νίκος Ζαλμάς (προπονητής του Παμβοχαϊκού):
«Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν σήμερα το χθεσινό παιχνίδι …ανάποδα. Στα δύο πρώτα σετ ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και εμείς δεν είχαμε τα στοιχεία που παρουσιάσαμε στον πρώτο τελικό. Στο 3ο σετ θεωρώ ότι λειτούργησε το σερρβίς –μπλοκ – άμυνα και υποδοχή – επίθεση και εάν δεν κάναμε στο τέλος πολλά σερβίς άουτ θα μπορούσαμε να το έχουμε κατακτήσει. Περιμέναμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Μετά από το σημερινό αποτέλεσμα δεν αλλάζει κάτι και δεν θεωρώ ότι υπάρχει πλεονέκτημα έδρας. Εάν την Παρασκευή πιάσουμε τα νούμερα του πρώτου τελικού θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο Γιοβάνοβιτς αισθάνθηκε μια ενόχληση. Θα δούμε από αύριο πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα».

Χρήστος Δημητρακόπουλος (λίμπερο Παμβοχαϊκού):
«Ξέραμε ότι ο δεύτερος τελικός θα ήταν πιο δύσκολος από το πρώτο παιχνίδι. Περιμέναμε πως ο Ολυμπιακός θα είναι αντιδράσει και θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Διαθέτει έμπειρους αθλητές και προέρχεται από μία σταθερά καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Καταφέραμε να κάνουμε μία νίκη στους πρώτους δύο τελικούς και για τη συνέχεια, βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».