Print this page
27-04-2013

Συγκλόνισαν η σύζυγος και ο γιος του Νίκου Σαμαρά

Rate this item
(2 votes)
Ορεστιάδα: Του Γιώργου Πανταζίδη:
Από το πιο κρίσιμο ραντεβού του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας τα τελευταία χρόνια, δεν θα μπορούσε να λείπει. Δεν θα το ήθελε και ο Νικόλας που τόσο αγάπησε τον σύλλογο.

Έτσι η Έλενα, η σύζυγος του Νίκου Σαμαρά, του «αετού του Έβρου», βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας στον αγώνα μπαράζ κόντρα στην ΑΕΚ μαζί με το μικρό Στράτο. Βρέθηκε στην πόλη όπου μεγάλωσε ο σύζυγός της, για πρώτη φορά μετά από την ξαφνική απώλειά του στις αρχές της χρονιάς.

Και ήταν στην πρώτη σειρά της εξέδρας με έκδηλη αγωνία στο πρόσωπό της και έτοιμη να εμψυχώσει όπως κι όσο μπορούσε τους παίκτες του Αθλητικού Ομίλου. Δεν δίστασε σε κρίσιμο σημείο να φωνάξει τον άνθρωπο που με μικρόφωνο έδινε τον ρυθμό στην εξέδρα για να του συστήσει ένα σύνθημα εμψύχωσης προς τους αθλητές της ομάδας. Και αυτό "για τον Νικόλα", έλεγε, που και εκείνος θα κοιτούσε από κάπου ψηλά με αγωνία την εξέλιξή του παιχνιδιού.
 
Άλλωστε και ο Σαμ ήταν παντού σε διάφορες γωνιές – και κεντρικά του σημεία βέβαια - του γηπέδου.

Ακόμα και στα πανό των οπαδών της ΑΕΚ, ούτε αυτοί τον ξέχασαν.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς , όμως, ήταν στο ξεκίνημα του αγώνα όταν ο πρόεδρος του ΑΟΟ Βασίλης Γκιζάνης απένειμε, εκ μέρους του Ομίλου, μια πλακέτα τιμής στην Έλενα η οποία δεν άντεξε και έχοντας αγκαλιά το βλαστάρι της, το βλαστάρι της ίδιας και του Νικόλα, βούρκωσε.
 
Και μαζί όλο το γήπεδο, που αποθέωσε στο πρόσωπό τους τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει αναδείξει η περιοχή στο χώρο του βόλεϊ και όχι μόνο. Και από πίσω και οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι Original με τα πανό τους, έδιναν το δικό τους μήνυμα για το Σαμαρά.
 
Μήνυμα τιμής και σεβασμού στη μεγάλη του προσωπικότητα. «Νικόλα, το καλύτερο πρωτάθλημα της Ορεστιάδας ήσουν εσύ» έγραφε χαρακτηριστικά ένα από τα πανό με υπογραφή Original 21 Ορεστιάδας.
Πηγή: thrakisports.gr