Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-09-2015

Οι στόχοι και οι προσδοκίες των προπονητών για το νέο πρωτάθλημα (vid)

Rate this item
(0 votes)

Οι προπονητές και οι αθλητές των ομάδων που βρέθηκαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος έκαναν τις εκτιμήσεις τους για το νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει 24 Οκτωβρίου:

Ζελιάσκοφ: «Αναλαμβάνω μεγάλο φορτίο»

Ο νέος προπονητής του νταμπλούχου ΠΑΟΚ Νίκι Ζελιάσκοφ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Ελλάδα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τις ομάδες που αγωνίστηκα αλλά τώρα έχω το ρόλο του προπονητή. Ξέρω πως αναλαμβάνω μεγάλο φορτίο όχι μόνο επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που ζητάει επιτυχίες αλλά επειδή είναι νταμπλούχος. Στόχος είναι να κρατηθούμε στην κορυφή και να δέσουμε γρήγορα ως ομάδα. Θα κυνηγήσουμε όλους τους στόχους στην Ελλάδα και καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Κουρνέτας: «Στόχος η διατήρηση των κεκτημένων»

Ο αρχηγός και πασαδόρος του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την περσινή σεζόν που τελείωσε ιδανικά με το νταμπλ. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σαν πρωταθλητής αλλά υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να γίνουμε και πάλι ομάδα. Με τις αλλαγές που έγιναν και τον κορμό της περσινής ομάδας θα τα καταφέρουμε. Στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων. ΣΠεριμένουμε και τους δύο Κουβανούς για να συμπληρωθεί το ρόστερ μας και να μπούμε σε φουλ ρυθμούς».

Πιάτσα: «Θέλουμε και τους τρεις τίτλους»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα ειπε: «Το σημαντικό για εμάς δεν είναι η σειρά των αγώνων αλλά να παρουσιαστούμε με ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε όλες τις ομάδες. Σε κάθε αγώνα που θα παίζουμε θα πρέπει να βελτιώνουμε το αγωνιστικό μας προφίλ όλο και περισσότερο και στο τέλος τις σεζόν να βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο το οποίο θα μας επιτρέψει να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας. Ξεκινάμε πρώτα με το Λιγκ Καπ, μετά με το πρωτάθλημα και το κύπελλο και μετά με το CEV Cup. Θέλουμε και τους τρεις τίτλους στην Ελλάδα. Το CEV Cup πιστεύω πως θα το πάρει η Περούτζια».

Κοκκινάκης: «Να κατακτήσουμε ότι χάσαμε»

Ο αρχηγός και διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητή. Κάνουμε νέο ξεκίνημα για τη νέα περίοδο. Γίνεται σκληρή προπόνηση και βρισκόμαστε στο "πικ" της προετοιμασίας μας. Δουλεύουμε σκληρά για να κατακτήσουμε αυτά που χάσαμε πέρσι. Στόχος του Ολυμπιακού είναι το νταμπλ και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Τα δώρα του Ντόκιτς

Την παράσταση έκλεψε ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου Τόμισλαβ Ντόκιτς ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια της ομάδας του: «Θέλουμε να παίξουμε τελικό ξανά. Είναι η ώρα να είμαστε πρώτοι μετά την 3η, την 5η και τη 2η θέση. Είναι δύσκολο, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε», είπε ο Ντόκιτς ο οποίος έφερε μαζί του και δώρα. Στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο παρέδωσε φωτογραφικό λεύκωμα με φωτογραφίες από τη Σύρο και στην διευθύντρια της ΝOVA Κατερίνα Κασκανιώτη έδωσε έναν τσελεμεντε με παραδοσιακές συριανές συνταγές.

Ανδρεόπουλος: «Να θυμίζει την παλιά καλή ομάδα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε πριν την κλήρωση: «Συγχαρητήρια για την όμορφη εκδήλωση. Εμείς δουλεύουμε σκληρά και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές. Περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό μία ομάδα που θα θυμίζει τις καλές στιγμές του παρελθόντος».

Αρσενιάδης: «Πάμε για την έκπληξη»

Ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Κρατάμε και εφέτος χαμηλά τη μπάλα και πάμε για την έκπληξη. Η νέα σεζόν θα είναι ιδιαίτερη για πολλές ομάδες και θα περιμένουμε να τη ζήσουμε. Με την προσθήκη των Χριστοφιδέλη, Στεφάνου σίγουρα η ομάδα μας θα γίνει πιο ποιοτική».

Μουστακίδης: «Σεζόν ειδικού σκοπού»

Το λόγο πήρε ο Σάκης Μουστακίδης που δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Θέλω να κάνω αναφορά στον Γιώργο Παπάζογλου. Λυπάμαι που δεν θα τον έχω ως... πασαδόρο, λυπάμαι που δεν θα κάνει πράξη την επιθυμία του να σταματήσει μετά τον Βασίλη Κουρνέτα, αλλά χαίρομαι που θα τον έχω συνεργάτη στον Εθνικό. Είναι μια σεζόν ειδικού σκοπού για τον Εθνικό. Θα χτίσουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Ας είμαστε καλά, να παίξουμε καλό βόλεϊ και θα δούμε τι θέσει θα πάρουμε».

Δημητριάδης: «Το έκτο λιμάνι μου»

Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Μάνος Δημητριάδης είπε: «Συχγαρητήρια για την όμορφη εκδήλωση. Ο Παμβοχαϊκός είναι το 6ο λιμάνι στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στο Βραχάτι».

Χριστόπουλος: «Μου έλειψε»

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος που επιστρέφει στη Volleyleague μετά από τρία χρόνια είπε: «Μετά από μία περίοδο που ήθελα να μείνω εκτός δράσης επιστρέφω σε μία ομάδα της Πελοποννήσου που έχει κάνει τη διαφορά τα τελευταία χρόνια. Ξεκινήσαμε από το μηδέν μία νέα ομάδα και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ. Μου έλειψε η Volleyleague. To νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό».

Ίσακσον: «Ανυπομονώ»

Ο Σουηδός προπονητής της Ορεστιάδας Γιόχαν Ισακσον είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου και την παραμονή μου στην Ορεστιάδα. Έχουμε φτιάξει καλή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Δουλεύουμε πολύ αυτή την περίοδο για να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα ντέρμπι με τον Εθνικό.

Ο παπάς της Ορεστιάδας

Ο παπάς Κωνσταντίνος Δευτερέος που είναι το νέο μέλος στη διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας θα έχει θέση στον πάγκο της Ορεστιάδας.

Μέλκας: «Πρώτα η παραμονή»

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας: «Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία εκδήλωση. Βασίζομαι στα παιδιά που έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους στον Άρη. Στόχος είναι η παραμονή και μήπως μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε θετικές εξελίξεις για την ομάδα».

Κατσιγιάννης: «Στόχος η παραμονή»

Ο κόουτς της Λαμίας Θανάσης Κατσιγιάννης είπε: «Ξεκινάει μια ακόμα σεζόν. Στόχος είναι η παραμονή, θα κάνουνε ότι μπορούμε».

Πάτρας: «Αναβάθμιση για πρωτάθλημα και Λίγκα»

Ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας είπε: «Η εκδήλωση αυτή αναβαθμίζει τη Λίγκα και το πρωτάθλημα. Κάνουμε νέο ξεκίνημα σε νέες βάσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια η διοίκηση με φίλαθλα αισθήματα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Με ελληνόπουλα στο ρόστερ και με το dna που έχει ο σύλλογος στο βόλεϊ αισιοδοξούμε πως θα ισορροπήσουμε στη μεγάλη κατηγορία».

Ρουμελιώτης: «Αγάπη και υπομονή»

Ο αρχηγός της Παναχαϊκης Νίκος Ρουμελιώτης είπε: «Συγχαρητήρια για την πολύ καλή εκδήλωση. Θέλουμε να πιστεύουμε στην Παναχαϊκή πως έκλεισε η κακή παρένθεση που είχαμε στην Α2. Δείξαμε αγάπη και υπομονή, δεν τα παρατήσαμε και επιστρέψαμε στην Volleyleague. Άλλοι θα τα είχαν παρατήσει. Θέλουμε μία σταθερή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

 
 
Δωρεάν φωτογραφίες στο www.newsports.eu
 
 
 
 

 

Δείτε στα video που ακολουθούν τις δηλώσεις των προπονητών και ορισμένων παικτών μετά την κλήρωση:

 

Media










Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Οι στόχοι και οι προσδοκίες των προπονητών για το νέο πρωτάθλημα (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject