Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-06-2013

Φλάμπουρας, Κολιτσόπουλος στο ΤΑΑ Ολυμπιακός

Rate this item
(1 Vote)
Την είσοδο δύο νέων προσώπων στο ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοίνωσε η διοίκηση του τμήματος. Πρόκειται για το Χρήστου Φλάμπουρα (φωτό) και τον Γιώργο Κολιτσόπουλο. Μάλιστα, ο Χρήστος Φλάμπουρας είναι ο επιχειρηματίας που κάλυψε το παράβολο συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και κάλυψε τα συμβόλαια του Μίλαν Γιούρισιτς και του Λεονάρντο Καλντέϊρα. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και για το νέο ΤΑΑ:
«Η παρουσία  του Ολυμπιακού στο C.E.V. Champions League 2013-2014 χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας καθώς  οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στις διεθνείς διοργανώσεις με αποκορύφωμα την κατάκτηση δύο ευρωπαϊκών τροπαίων.
Η επιστροφή των τρεμπλούχων Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του βόλεϊ επιτεύχθηκε χάρη στον γνωστό επιχειρηματία  κ. Χρήστο Φλάμπουρα ο οποίος ανέλαβε τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή στο C.E.V. ChampionsLeague 2013-2014.
Και όχι μόνο αυτό. Ο κ. Φλάμπουρας θα καλύψει και τα  συμβόλαια του Μίλαν Γιούρισιτς και του Λεονάρντο Καλντέϊρα.
Η τεραστία προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την οικονομική εξυγίανση και την αναδιοργάνωση του Συνδέσμου, χωρίς να στερεί από τις ομάδες να κάνουν πρωταθλητισμό,  έχει αγκαλιαστεί θερμά τόσο από τους απλούς φιλάθλους όσο και από επιφανείς επιχειρηματίες όπως ο κ. Φλάμπουρας που όλοι έχουν ένα κοινό στόχο. Να είναι ο Ολυμπιακός πρώτος παντού.
Μάλιστα, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ε νέκρινε τη συμμετοχή του κ. Χρήστου Φλάμπουρα όπως και του κ. Γεώργιου Κολιτσόπουλου στη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός η οποία υπό την προεδρία του κ. Μιχάλη Κουντούρη είναι η εξής: Χρήστος Φλάμπουρας, Παντελής Ταρνατώρος, Λευτέρης Χρυσοφάκης, Γεώργιος Κολιτσόπουλος».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Φλάμπουρας, Κολιτσόπουλος στο ΤΑΑ Ολυμπιακός
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject