Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-09-2013

Χρήστος Καρβούνης: «Μόνο η Λαμία και ο... Ολυμπιακός»

Rate this item
(0 votes)

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Λαμία Χρήστος Καρβούνης βρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14 και μίλησε για τη νέα σεζόν που αρχίζει και για τη νέα πρόκληση της ομάδας του που ετοιμάζεται να μπει για 9η και συνεχόμενη φορά στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Φθιώτιδας επεσήμανε τη δυσκολία να κρατηθεί η Λαμία εντός της 8αδας για 9η συνεχή χρονιά κάτι που έχουν καταφέρει τα τελευταία οκτώ χρόνια μόνο η Λαμία και ο Ολυμπιακός!

Ποια θα είναι η εικόνα της ομάδας του Γ.Σ.Λαμία;

«Κατ΄ αρχάς θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Από την εμπειρία που έχω έως τώρα στο χώρο είμαι σίγουρος πως θα είναι το πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Οι ομάδες όλες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο, αν εξαιρέσουμε δυο τρεις ομάδες που είναι λίγο ψηλότερα από τις υπόλοιπες. Αυτό σημαίνει μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων. Είναι θετικό ότι υπάρχουν δύσκολες έδρες και το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχουν έξι ομάδες από την περιφέρεια οι οποίες στελεχώνουν την 12άδα της Volleyleague.. Η Λαμία κάνει αυτό που κάνει τα τελευταία οκτώ χρόνια. Εφέτος πάμε για ένατη σεζόν συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε και εύχομαι να πετύχουμε πολύ γρήγορα την παραμονή μας ώστε να συνεχίσουμε και να καταφέρουμε να μπούμε στις «8» ομάδες των πλέι οφ όπως κάνουμε και τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο πλασάρισμα όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πιο δύσκολο είναι να καταφέρεις να έχεις μεγάλη διάρκεια σε υψηλό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια μόνο η Λαμία και ο Ολυμπιακός κατάφεραν να κρατηθούν εντός της πρώτης 8αδας»

Πως είδατε για τη Λαμία την κλήρωση του πρωταθλήματος;

«Είναι μια κλήρωση τυπική. Όλοι θα παίξουνε με όλους. Εγώ είμαι ευχαριστημένος που στην έναρξη θα παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και μάλιστα στην έδρα του. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δε θέλω να μιλήσω για το αποτέλεσμα Προφανώς και είναι αουτσάιντερ η Λαμία στο παιχνίδια αυτό αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα».

Πως κυλάει η νέα συνεργασία με το νέο προπονητή Γιώργο Γιάτση;

«Άψογα όπως ήταν και με τον προηγούμενο προπονητή».

Το καλοκαίρι κάνατε μεγάλη προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα ακόμα και στον οργανωτικό τομέα..Τι στόχους έχετε βάλει;

«Το καλοκαίρι πολύ καλά με πάρα πάρα πολύ δουλειά. Όσοι παρακαλουθούν τη Λαμία για το τι κάνει μέσα στο καλοκαίρι θα διαπιστώσει μεγάλο έργο. Θα δουν όλοι μια πολύ μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια από όλους μας και ελπίζω τα αποτελέσματα αυτή της προσπάθειας αυτής να φανούν από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και το τέλος. Εμάς δε μας ενδιαφέρει να κάνουμε μία ομάδα για να την βλέπουμε μόνοι μας. Η ομάδα της Λαμίας ανήκει σε κάθε πολίτη αυτής της πόλης και όλης της Φθιώτιδας».

Στα οικονομικά πως είναι τα πράγματα;

«Κινούμαστε ακριβώς στα ίδια επίπεδα και ίσως λίγο καλύτερα αλλά αυτά εξελίσσονται και σίγουρα θα εξελιχθούν και με την έναρξη του πρωταθλήματος και κατά την διάρκεια της χρονιάς».

Δηλαδή η Λαμία είναι και εφέτος φαβορί 8αδας;

«Είμαστε θεωρώ μια καλή ομάδα και φέτος το δυνατό είναι σχετικό, καθώς όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και φέτος.. Δεν θέλουμε να λέμε και μεγάλα λόγια. Ο κόσμος του βόλεϊ αυτό το ξέρει καλά».

Στον σύλλογο σας βοηθούν και νέα πρόσωπα;

«Δοικητικά δεν έχουμε τρομερά μεγάλες αλλαγές, ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει οργανωτικά. Πάμε πολύ καλά. Έχουμε στελεχώσει πολύ καλά την ομάδα μας σε όλους τομείς με νέα πρόσωπα. Αυτό πιστεύω ότι και μεσοπρόθεσμα και μακροπόθεσμα θα βοηθήσει το σύλλογο. Ο κόσμος της Λαμίας είναι δίπλα στην ομάδα όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια, έχει κατανοήσει τα προβλήματα της εποχής τους έχουμε δώσει κίνητρα καινούργια να βοηθήσουν και να συνεχίσουν να βοηθούν την ομάδα, πιστεύω να δείξουμε μια καλή πορεία και σε αυτό το τομέα».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Σ.Λαμία Χρήστος Καρβούνης: «Μόνο η Λαμία και ο... Ολυμπιακός»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject