Print this page
16-09-2013

Φιλικό και ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα o Φοίνικας Σύρου

Rate this item
(0 votes)
Σύρος. Ρεπορτάζ Δημήτρης Ζολώτας:Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Δευτέρα οι παίκτες του Φοίνικα μετά το αγωνιστικό “διάλειμμα” του Σαββατοκύριακου, όπου η ομάδα έδωσε τα πρώτα δύο φιλικά παιχνίδια της σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Οι “πειρατές” είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των σκληρών προπονήσεων και να αρχίσουν να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μπόρεσε να κάνει τις δοκιμές του, να δει την πρόοδο της ομάδας και να εντοπίσει τους τομείς στους οποίους υπάρχουν αδυναμίες και χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Η επιστροφή στις προπονήσεις, πάντως, θα είναι σύντομη, καθώς την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το τρίτο φιλικό με αντίπαλο το τριφύλλι, αυτή τη φορά στην έδρα των πράσινων (κλειστό Κυψέλης, ώρα έναρξης 21:00). Η συριανή ομάδα θα προπονηθεί και αύριο και τα ξημερώματα της Τετάρτης θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο σκοπός του συγκεκριμένου ταξιδιού θα είναι διπλός, καθώς εκτός από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης, οι αθλητές θα περάσουν και από ιατρικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης η αποστολή θα μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι όπου οι παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τον καταξιωμένο ορθοπαιδικό Dr. Δημήτριο Τσούκα.