Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-09-2013

Αγιασμός και αναχώρηση για Πορταριά

Rate this item
(0 votes)
Βραχάτι. Ρεπορτάζ Γιάννης Καλλίρης:
Το απόγευμα της Πέμπτης (19/9) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Παμβοχαϊκού, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.
Σύσσωμη η ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης έδωσαν το παρών στον αγιασμό, που τελέστηκε πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης. Πέρα από τους αθλητές της πρώτης ομάδας, το παρών έδωσαν και οι νεαροί αθλητές της εφηβικής ομάδας.
 
Οι ευχές όλων είχαν να κάνουν για μια σεζόν γεμάτη από υγεία, καθώς και επιτυχίες για όλα τα τμήματα του συλλόγου. 
 
 
Αναχωρεί για Πορταριά 
 
Στο αγωνιστικό σκέλος, η αποστολή του Παμβοχαϊκού αναχωρεί το πρωί (11:00) της Παρασκευής (20/9) για την Πορταριά, όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και την τουρκική ΒSSK Άγκυρας. Το βράδυ στις 20:30 της Παρασκευής, ο Παμβοχαϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο ματς της πρώτης μέρας του τουρνουά, που ολοκληρώνεται την Κυριακή. 
 
Ντουσάρμ και Κουζούνης ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Ζαλμά. Αντίθετα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Αγιασμός και αναχώρηση για Πορταριά
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject