Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-09-2013

Δοκιμών συνέχεια για Φοίνικα και ΑΕΚ

Rate this item
(0 votes)

Σύρος. Ρεπορτάζ Δημήτρης Ζολώτας:

Μετά την τριάδα φιλικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό τις προηγούμενες ημέρες, ο Φοίνικας θα συνεχίσει την προετοιμασία του αυτό το Σαββατόκυριακο, δίνοντας δύο πολύ δυνατά εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 19:00) και το δεύτερο το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα έναρξης 12:00).

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις δοκιμές του και το “μοντάρισμα” της ομάδας του απέναντι στην νεοφώτιστη, αλλά ιδιαίτερα ενισχυμένη και φιλόδοξη ομάδα της Ένωσης. Μέσα από τα πολλά φιλικά που προγραμματίστηκαν φέτος (ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα η τελική “πρόβα” με την διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου), ο έμπειρος τεχνικός θέλει να βρουν οι παίκτες του ικανοποιητικό αγωνιστικό ρυθμό και να παρουσιαστούν έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων.

Από τα δύο φιλικά με αντίπαλο το σύνολο του Γιώργου Κλαρούδα θα απουσιάσουν οι Ηλίας Λάππας και Σωτήρης Τσέργας οι οποίοι θα βρίσκονται εκτός Σύρου για οικογενειακούς λόγους. Από την άλλη, η αποστολή της ΑΕΚ θα έρθει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων αύριο το πρωί και θα αναχωρήσει το απόγευμα της Κυριακής, μετά την λήξη του δεύτερου αγώνα.

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Δοκιμών συνέχεια για Φοίνικα και ΑΕΚ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject