Print this page
15-03-2019

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Είμαι συγκινημένος με την παρουσία μου στη Σύρο

Rate this item
(0 votes)
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα είναι ο προπονητής της ομάδας των Ελλήνων παικτών στο All Star Game που θα γίνει στην Σύρο το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21.00 και για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα κοουτσάρει ομάδα σε All Star μετά το 2008 που είχε την ομάδα των Νέων (δείτε ΕΔΩ).
Ο Ανδρεόπουλος μίλησε για τη μεγάλη φιέστα του ανδρικού βόλεϊ αλλά και το δέσιμο που έχει αποκτήσει με τη Σύρο από την διετία που θήτευσε στον πάγκο του Φοίνικα (από 13/3/2013 έως τον Μάιο του 2014):

«Ολοι γνωρίζουμε την αγάπη των συριανών για τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ. Για μένα έχει και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία κάθε φορά που επισκέπτομαι τη Σύρο διότι έζησα εδώ δύο υπέροχες σεζόν και έκανα πολλούς φίλους. Σας αποκαλύπτω μάλιστα πως ο υιος μου Χαράλαμπος που τώρα παίζει στη βασική ομάδα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το Γυμνάσιο στην Ερμούπολη και στην Σύρο έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ. Μάλιστα επειδή δεν υπήρχε ομάδα στην ηλικία του ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες προπονήσεις στην γυναικεία ομάδα του Φοίνικα Σύρου και εδώ έκανε τα πρώτα του βήματα στο βολεϊ. Επομένως η παρουσία μας στο νησί μας γεμίζει καλές αναμνήσεις. Την γιορτή αυτή όπως και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις τις έχει ανάγκη το άθλημα μας. Προβάλλει το άθλημα, τους αθλητές και δίνει ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά οι αθλητές και οι φίλοι του αθλήματος. Εχω άλλη μία παρουσία σε All Star όταν είχα κοουτσάρει την ομάδα των Νέων All Star στην Αμαλιάδα το 2008 και μάλιστα συγκινήθηκα πολύ σήμερα όταν είδα τις φωτογραφίες από το δημοσίευμα του σάιτ της Λίγκας. Δίνω ραντεβού στο γήπεδο με όλα τα παιδιά του ελληνικού βόλεϊ», είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Related items