Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2013

Δεύτερη νίκη του Εθνικού επί του Άρη

Rate this item
(0 votes)

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε για δεύτερη φορά τον Άρη σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας που έγιναν στην πρωτεύουσα του Έβρου. Ο Εθνικός επικράτησε της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 3-1 σετ.

Αγωνίστηκε με βασικό πασαδόρο τον Κασαμπαλή και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι στον Άρη που έδωσε τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Κυριάκου καθώς ο Αντρέι Κράβαρικ είναι Β΄προπονητής στην Εθνική Σλοβακίας που αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι κιτρινόμαυροι  παρατάχθηκαν και σε αυτήν την αναμέτρηση χωρίς τους Γιάννη Κυριακίδη και Δημήτρη Γκαρά. 

Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-14, 25-19

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Ανδρεάδης, Αν.Δαλακούρας, Μιγιαήλοβιτς, Παπάζογλου, Παπάζογλου, Κασαμπαλής, Ράιτς / Δαρίδης (λ), Κοντοστάθης, Κυριακίδης, Κ.Δαλακούρας.

ΑΡΗΣ (Κυριάκου): Παπαδημητρίου, Χαριτωνίδης, Χατζηπαραδείσης, Ρόλιτς, Ρμενάκης, Ντίνας / Τσοπάνογλου (λ), Κουτσονίκας, Ίλιτς, Ναζίρης, Γάτσης.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: « Ήταν το τέταρτο φιλικό που κάναμε. Έχουμε ακόμα σε κάποια θέματα που πρέπει να λύσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Έχουμε τρεις εβδομάδες για να τα λύσουμε. Νομίζω ότι θα το κάνουμε. Δεν είναι σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά είναι κάποιες μικρές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν ε μια μεγάλη ομάδα. Κι αυτές πρέπει να τις λύσουμε».

Ο Μιχάλης Κυριακού είπε για τις αναμετρήσεις του Άρη με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη: «Η ομάδα είχε δύο καλά σετ και σίγουρα η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση των αγώνων. Κρατάμε τις καλές στιγμές, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πάνω σε αυτο το δουλέψουμε το υπόλοιπο διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Δεύτερη νίκη του Εθνικού επί του Άρη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject