Print this page
21-09-2013

O Παναθηναϊκός 3-1 τον Οδυσσέα χωρίς Καριπίδη, Αμορόσο

Rate this item
(0 votes)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Οδυσσέα Αμαρουσίου με 3-1 σετ ενώ παίχτηκε και έξτρα σετ το οποίο κέρδισαν οι «πράσινοι» με 10-05.

Ο Οδυσσέας Αμαρουσίου του Γιάννη Φάκα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και «αιφνιδίασε» τον Παναθηναϊκό καθώς επικράτησε στο 1ο σετ με 25-22. Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Λάιου βελτίωσε υποδοχή και ρυθμό και είχε τον έλεγχο. Το 20-11 για τον Παναθηναϊκό στο 2ο σετ έγινε 23-19. Στο 3ο σετ ο Οδυσσέας είχε προβάδισμα μέχρι το 17-16 αλλά στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός γύρισε το σετ. Στο 4ο σετ ο Παναθηναϊκός επικράτησε πιο εύκολα.

Τα σετ: 22-25, 25-22, 25-19, 25-16. Έξτρα σετ: 10-05.

ΠΑΟ (Λάιος): Μουρ, Μπέλος, Στιβαχτής, Πενόλιο, Μανιόπουλος, Μαδούρας / Κουρούπης (λ), Καπίρης, Πολυχρονιάδης, Λιόντας.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Φάκας) Δανιάς, Πεπόνης, Δελιπρίμης, Γεωργάς, Σασάτης, Κουμανταρέας / Κοτσαμπάσης (λ), Κόντος, Σταθάκης, Κωνσταντινίδης.

«Είμαστε κάθε μέρα και πιο βελτιωμένοι. Από Δευτέρα θα περιμένω και τους Αμορόσο, Καριπίδη», είπε ο Γιάννης Λάιος.

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Έχουμε ακόμα δουλειά αλλά η εικόνα μας είναι άκρως ικανοποιητική. Μην ξεχνάμε πως έχουμε διαφορά μιας κατηγορίας», δήλωσε ο Γιάννης Φάκας.

Αποκαλυπτήρια στον… κόσμο έχει αύριο η αντρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στην ημέρα που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης στον Τάφο του Ινδού και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην γενικού αρχηγού, Δημήτρη Μούρτο. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά στις 17.15 ενώ στις 21.00 θα μεταβούν μαζί με όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου στον Κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 και θα παρουσιαστούν στον κόσμο της ομάδας.