Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-09-2019

Γιάννης Τακουρίδης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Rate this item
(0 votes)
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ο Γιάννης Τακουρίδης έδωσε το στίγμα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

Για την προετοιμασία:

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Παρόλο που γύρισα λίγο αργότερα, λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα, πρόλαβα το κομμάτι της φυσικής κατάστασης πάνω στο οποίο δούλεψαν τα παιδιά στην πρώτη φάση. Πλέον στο γήπεδο, προπονούμαστε και δουλεύουμε πάνω σε κάποια άλλα στοιχεία, σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας. Θα υπάρξουν κάποια φιλικά παιχνίδια και κάποια τουρνουά προετοιμασίας, και μέσα από αυτά θα δούμε τι χρειάζεται ώστε να είμαστε σε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγώνων».

Για την στήριξη του κόσμου:

«Εννοείται ότι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, στην προσπάθεια που κάνουμε. Τους καλούμε να μας στηρίξουν για ακόμα μια σεζόν. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει και ευελπιστούμε, με τη δύναμη που παίρνουμε από τους φιλάθλους μας, να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Π.Α.Ο.Κ. Γιάννης Τακουρίδης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject