Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-02-2013

Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός (9/2, 17.00 - Novasports-1 HD)

Rate this item
(0 votes)
Το Αιγίνιο φοράει τα... γιορτινά του για να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τη νεοφώτιστη Νίκη, όσο και για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που μάλιστα θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι (9/2, 17.00, Novasports-1 HD, διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής).

Το Αιγίνιο φοράει τα... γιορτινά του για να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τη νεοφώτιστη Νίκη, όσο και για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που μάλιστα θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι (9/2, 17.00, Novasports-1 HD, διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής).

Πρεμιέρα Μέλκα

Το Αιγίνιο προέρχεται από αλλαγή προπονητή με τον Γιάννη Μέλκα να έχει αναλάβει τα ηνία από την περασμένη Τρίτη, ενώ την προηγούμενη παραιτήθηκε ο Θανάσης Στράντζαλης. «Η ομάδα χρειάζονταν ένα σοκ», συμφώνησαν ο Στράντζαλης και ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Αυλίδης. Το «σοκ» δεν είναι άλλο από το να καταφέρει η ομάδα να νικήσει καθώς γνώρισε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και κινδυνεύει άμεσα να πέσει στα πλέι άουτ. Η Νίκη έχει 5 νίκες στο πρωτάθλημα εκ των οποίων οι 4 είναι εντός έδρας (Μίλων, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Άρη).

«Τον ξέρουμε...»

Ο νέος προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Παίζουμε με τον πιο δυνατό αντίπαλο της κατηγορίας. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει και τους τρεις τίτλους κι εμείς θέλουμε την παραμονή στην κατηγορία. Νομίζω πως η Νίκη Αιγινίου αξίζει να μείνει στη Βόλεϊ Λιγκ για πολλούς λόγους αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα, να μείνουμε κοντά στο σκορ κι αν μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό. Γενικά τον Ολυμπιακό τον ξέρουμε. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Χρειάζεται λίγο αυτοπεποίθηση και λίγο θάρρος περισσότερο. Ο κόσμος περιμένει με αγωνία αυτό το παιχνίδι καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει ο Ολυμπιακός στο Αιγίνιο επίσημο αγώνα πρωταθλήματος».

Με Χριστοφιδέλη στον πάγκο

Την αποστολή του Ολυμπιακού θα ακολουθήσει και ο Κώστας Χριστοφιδέλης αλλά θα «προστατευτεί» από τον Δημήτρη Καζάζη καθώς βρίσκεται στο στάδιο της επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας με τον Παμβοχαικό 3-0.

«Αποφορτιστήκαμε...»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacos.org: «Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που αγωνιζόμασταν κάθε τρεις ημέρες νομίζω ότι η ομάδα αποφορτίστηκε και ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Οι παίκτες μου πήραν ανάσες, δουλεύοντας όμως καλά στις προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Νίκης Αιγινίου. Σίγουρα κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες αλλά θεωρώ ότι η εξέλιξη της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από το δικό μας αγωνιστικό ρυθμό».

Νίκη στου Ρέντη

Μόνο μία αναμέτρηση έχει γίνει στο παρελθόν μεταξύ Ολυμπιακού - Νίκης Αιγινίου, στον Α΄γύρο που οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-0.

Η ιστορία των αναμετρήσεων ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός
2012-13
09/02/2013: Volleyleague 17η ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός
18/11/2012: Volleyleague Ολυμπιακός - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου 3-0 (25-20, 25-18, 25-20)

Volleyleague 2012-13 ΟΠΑΠ (17η αγωνιστική)

Πρόγραμμα, διαιτητές, επόπτες, γραμματείες, κομισάριοι:

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

**Γυμναστήριο Πανελληνίου (Κυψέλη) 20.30: Παναθηναϊκός – Λαμία (Διαιτητές: Ράπτης, Κυριοπούλου. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Βλάχος. Γραμματεία: Σπυριδάκη. Κομισάριος: Βασιλειάδης)

Σύρου 17.00: Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής Γ.Σ. (Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ε. Επόπτες: Βρούτσης, Τσινός. Γραμματεία: Καλπακίδου. Κομισάριος: Διαμαντόπουλος)

Ζηρίνειο 18.30: ΑΟ Κηφισιάς – Παμβοχαϊκός (Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ονόπας. Επόπτες: Οικονόμου, Χαμπιλού. Γραμματεία: Νικολοπούλου. Κομισάριος: Ανδρονικίδης)

Αιγινίου 17.00 (Novasports-1): Νίκη Αιγινίου – Ολυμπιακός (Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής. Επόπτες: Πεχλίδης, Χριστοφορίδης. Γραμματεία: Συρομάχου. Κομισάριος: Δόγαρης)

Αλεξανδρούπολης 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Μίλωνας (Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής. Επόπτες: Κωστούλας, Σταμούλης. Γραμματεία: Κάδογλου. Κομισάριος: Κάλλης)

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μίκρα 17.30 (Novasports-3): Άρης – ΠΑΟΚ (Διαιτητές: Καραμπέτσος, Γεωργιάδης. Επόπτες: Κύρκος, Παπαδόπουλος. Γραμματεία: Παναγιωτίδου. Κομισάριος: Αντωνούλης).

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Προαναγγελίες αγώνων Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός (9/2, 17.00 - Novasports-1 HD)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject