Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-12-2019

Συγκίνηση Ανδρεόπουλου στην πρώτη του βράβευση ως ομοσπονδιακός

Rate this item
(0 votes)
Μπορεί να χειροκρότησαν πολλοί την πρόκριση της Εθνικής ανδρών στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά οι άνθρωποι της Ελπίδας Αμπελοκήπων πήραν την πρωτοβουλία να τιμήσουν τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ως προπονητή της Εθνική ανδρών μαζί φυσικά και με τον συνεργάτη του Παύλο Καραμαρούδη.

 

Πριν τον αγώνα Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων - Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Γιώργο Κασαπίδη παρουσία του Καραμαρούδη και των συνεργατών του Νίκου Μαρκάκη και Ρούλη Αγραπιδάκη και κυριολεκτικά βούρκωσε από συγκίνηση. Μετά τον αγώνα ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την τιμή που μου έκαναν πριν από την έναρξη. Ήταν η πρώτη βράβευση που μου γίνεται, ως προπονητή της Εθνικής ανδρών. Με συγκίνησε πραγματικά, γιατί διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι της Ελπίδας κατάλαβαν τον σκληρό αγώνα που δώσαμε. Όχι το ότι η Εθνική κατάφερε να προκριθεί στους “16” του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για όσα μας έδειξε η ομάδα όλα αυτά τα δύο χρόνια, το πρόσωπό της, τη βελτίωσή της και τη θέληση των αθλητών να προσφέρουν σε αυτήν».

Δείτε το βίντεο του αγώνα από την ΕΡΤ Sports HD: ΕΔΩ

Συνέντευξη Τύπου: Γκολίτσης, Παπαδόπουλος, Ανδρεόπουλος, Ράπτης

Τρίποντο «εξπρές» του Παναθηναϊκού 3-0 νίκησε την Ελπίδα Αμπελοκήπων

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ελπίδα Αμπελοκήπων Συγκίνηση Ανδρεόπουλου στην πρώτη του βράβευση ως ομοσπονδιακός
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject