Print this page
28-09-2013

Δηλώσεις Ρουμελιωτάκη, Ριζόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης και ο Δημήτρης Ριζόπουλος του Γ.Σ. Λαμία δήλωσαν μετά τη νίκη της «Ένωσης» με 3-1 σετ στον δεύτερο αγώνα της 2ης ημέρας στο τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος» στη Νέα Πέραμο:
Γιάννης Ρουμελιωτάκης (ΑΕΚ): «Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι από ότι περιμέναμε, είναι ακόμα αρχή βέβαια αλλά ειδικά στο σημερινό παιχνίδι πιστεύω ότι κάναμε λιγότερα λάθη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια… Ειδικά στο sideoutήμασταν αρκετά καλοί και αυτό μας βοήθησε ώστε να φτάσουμε στην νίκη…  Από το σημερινό παιχνίδι το μόνο που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα , τα υπόλοιπα θα τα κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι όπου και θα δείξουμε τι πραγματικά αξίζουμε … Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 κατηγορία αλλά οι περισσότεροι παίκτες από εμάς έχουν αγωνιστεί ξανά σε αυτή  όποτε και γνωρίζουν αρκετά..  Έχουμε αρκετή όρεξη και πάθος ειδικά τα νέα παιδιά… Πιστεύω ότι με την εμπειρία των παλιών και το πάθος των νέων θα τα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε και με το παραπάνω στις υποχρεώσεις μας».
 
Δημήτρης Ριζόπουλος (Γ.Σ.Λαμία):  «Δεν περιμέναμε ότι θα κάναμε αυτή την εμφάνιση, περιμέναμε ότι θα ήμασταν πολύ καλύτεροι και δεν θα κάναμε τόσα λάθη.. Πρέπει να δούμε τι έγινε, τι κάναμε και να τα διορθώσουμε . Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Αρη το οποίο πιστεύω και αυτό θα μας βοηθήσει… Είμαστε μια καινούργια ομάδα, ακόμα δεν έχουμε βρει την χημεία μας πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και πολλές προπονήσεις  θα τα καταφέρουμε και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Πρώτος στόχος είναι να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στο παιχνίδι για το  leaguecupκαι μετά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος… ο χρόνος σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ».