Print this page
08-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Ανδραβίζος, Παλαβουζόπουλος, Ανδρεόπουλος, Μούχλιας

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Εθνικού Αεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος, ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Παλαβουζόπουλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Μούχλιας δήλωσαν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ. Σε λίγα λεπτά τα βίντεο των δηλώσεων.

 

Ο προπονητής του Εθνικού Αεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Για το παιχνίδι δε μορούμε να μιλήσουμε. Η διαφορά δυναμικότητα είναι εμφανής. Εμείς το μόνο που κερδίζουμε αυτή τη χρονιά είναι εμπειρίες και εικόνες για να τους βοηθήσουν στη συνέχεια. Εκτός από αγωνιστικά προβλήματα δυστυχώς αυτή την εβδομάδα είχαμε και διοικητικά προβλήματα. Εμας η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο. Ολα τα άλλα θα τα δούμε στη συνέχεια».

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Παλαβουζόπουλος είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Παράλληλα θέλω να πω και ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου. Παρά τις δυσκολίες σε καθημερινή βάση ήρθε να αντιμετωπίσει μία ομάδα ο Παναθηναϊκός. Να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που και σήμερα είναι εδώ για να μας δείξει το πως θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα και ανώτερους αθλητές από εμάς».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Μας δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε παιδιά που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής για να δούμε σε ποια κατάσταση είναι και παράλληλα να προετοιμαστούν και αυτοί για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται τον Φεβρουάριο».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Μούχλιας είπε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν όλη τη χρονιά. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και να μπορέσουν να λύσουν τα προβλήματα τους. Εμείς προερχόμαστε από μία κακιά ήττα με τον Φοίνικα στο κύπελλο. Είχαμε ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ανασυνταχθούμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των δύο τελικών με τον Ολυμπιακό».

Με τους «πιτσιρικάδες» ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Μ.Γ.Σ.Εθνικό
 

Media