Print this page
09-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Παβλίσεβιτς, Χριστόφας, Μουνιόθ, Κοκκινάκης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς, κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Νίκος Χριστόφας, προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ και το λίμπερο του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 σετ:

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά και στην ομάδα μου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό απόψε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω δει ακόμα τα στατιστικά αλλά περίμενα να πάμε καλύτερα στις τελειωμένες επιθέσεις. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα και πιο σκληρά απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Κοιτάμε μπροστά. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό στους τελικούς του Λιγκ Καπ».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Νίκος Χριστόφας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Προφανώς ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κυνηγούσαμε συνέχεια να τους πιάσουμε. Το 1ο σετ και το 3ο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέριες. Μας πίεσαν πολύ κυρίως στην υποδοχή. Κάναμε αρκετά λάθη. Κοιτάμε πιό πέρα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται ακόμα και στην 2η θέση για να έχουμε αβαντάζ στα πλέι οφς».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ είπε:

«Πρώτα απ΄όλα αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στη μνήμη των οπαδών που χάθηκαν πριν 39 χρόνια στη Θύρα 7. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εμφάνιση απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Φοίνικας. Δώσαμε μία απάντηση για την κατάσταση που βρισκόμαστε γιατί την Πέμπτη έχουμε τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ. Πάντα πριν από κάθε τελικό τεστάρουμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε ώστε τις ημέρες που έχουμε μπροστά μας μέχρι τον τελικό να δούμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας, να δούμε ποια προβλήματα έχουμε και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Ο τελικός της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και ευελπιστούμε να είμαστε πολύ καλά».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης είπε:

«Βρισκόμαστε σε έναν ιδιαίτερο μήνα για τον Ολυμπιακό τόσο αγωνιστικά αλλά και λόγω των εκδηλώσεων μνήμης για τα θύματα της Θύρας 7. Αφιερώνουμε τις νίκες μας στη μνήμη αυτών των παιδιών. Από εκεί και πέρα θέλουμε να προχωρήσουμε και να κατακτήσουμε το τρόπαιο του Λιγκ Καπ. Ηταν δύσκολος ο αγώνας με τον Φοίνικα γιατί ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή ομάδα. Την σεβόμαστε. Παίξαμε καλά, μείναμε συγκεντρωμένοι και αυτό είναι σημαντικό λίγες ημέρες πριν τους τελικούς. Προχωράμε με το μυαλό στους τελικούς. Συγχαρητήρια και στον Φοίνικα για την προσπάθεια που κάνει. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο τιμάει τη μνήμη των θυμάτων. Και οι ξένοι συμπαίκτες στην ομάδα έχουν ρωτήσει και έχουν πληροφορηθεί για τα παιδιά που χάθηκαν. Δυσκολεύονται να το πιστέψουν πως συνέβη αυτή η συμφορά και έτσι και αυτοί παίζουν με συγκίνηση για τη μνήμη των θυμάτων στη Θύρα 7».

Media