Print this page
30-09-2013

Του έβαλαν άριστα!

Rate this item
(0 votes)
Σύρος. Ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα - Φωτογραφίες Αντώνης Σολάρης:
Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου  (1st International South Aegean Volleyball Tournament) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και αποδείχτηκε ότι αξίζει να γίνει ένας πολύ σημαντικός θεσμός στον αθλητισμό της περιφέρειάς μας. Τα μέλη των φιλοξενούμενων αποστολών μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση του τουρνουά, το επίπεδο των αγώνων, αλλά και το νησί της Σύρου.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και την απονομή των επάθλων, οι τρεις προπονητές των φιλοξενούμενων ομάδων μίλησαν στο foinikasclub.gr και απένειμαν τα εύσημα στους διοργανωτές. Μάλιστα, ο τεχνικός της Αιγυπτιακής Σμούχα Κλαμπ Φουάτ Αμπντ Σαλάμ, επανέλαβε την πρόταση για διεξαγωγή του τουρνουά με τις ίδιες ομάδες, κάθε χρόνο και σε άλλη πόλη, τονίζοντας ότι θα προτείνει στη διοίκησή να διοργανώσει το τουρνουά του χρόνου τέτοια εποχή.

Ρούμπεν Βόλοχιν (προπονητής TV Μπουλ)

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας μου τους διοργανωτές που μας προσκάλεσαν να λάβουμε μέρος στο τουρνουά, όλα ήταν άψογα και το νησί της Σύρου πανέμορφο! Το επίπεδο των ομάδων που συμμετείχαν ήταν πολύ υψηλό και κάθε μέρα τις βλέπαμε και πιο βελτιωμένες. Εμείς αντιμετωπίσαμε αυτά τα παιχνίδια με πολύ σοβαρότητα, καταφέραμε να παίξουμε αρκετά καλά και σίγουρα μας κάνει πολύ χαρούμενους το γεγονός ότι κατακτήσαμε την πρώτη θέση».

 

Λιούμπομιρ Γερασίμοφ (προπονητής CVC Γκάμπροβο)

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουμε στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου και να επισκεφτούμε το νησί σας. Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση. Νομίζω έγινε ένα πολύ καλό τουρνουά, άριστα οργανωμένο, με πολύ δυνατές ομάδες του ίδιου επιπέδου. Όλα τα παιχνίδια ήταν πολύ δυνατά και αμφίρροπα, κάτι που θεωρώ ότι έκανε πολύ καλό στην ομάδα μου που είχε την ευκαιρία να παίξει τόσα σετ. Θεωρώ ότι αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν πολύ στις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της χώρας μας, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

 

 

Φουάντ Αμπντ Σαλάμ (προπονητής Σμούχα Κλαμπ)

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά και τους συνδιοργανωτές Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Φοίνικα Σύρου. Ήταν το πρώτο τουρνουά και θεωρώ ότι ήταν πολύ πετυχημένο και άψογα οργανωμένο, με ομάδες υψηλού επιπέδου και σχεδόν ισάξιες μεταξύ τους. Ήταν λίγο κουραστικό που δώσαμε τρία παιχνίδια μέσα σ’ ένα τριήμερο, αλλά άξιζε τον κόπο και αποτέλεσε την ιδανική προετοιμασία για όλες τις ομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Όπως είπα και στην συνέντευξη τύπου πριν το τουρνουά, θα ήταν πολύ ωραίο αυτό το τουρνουά μ’ αυτές τις ομάδες να συνεχιστεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και σε άλλη πόλη. Εγώ θα προτείνω στην διοίκηση του συλλόγου να πραγματοποιήσουμε εμείς το τουρνουά του χρόνου.Τέλος, θα ήθελα να πω ότι το νησί σας είναι υπέροχο και ο κόσμος πολύ φιλόξενος, μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να το επισκεφτούμε ξανά».